verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

18.12.2017 Dan

Vse v naprostem poradku

Nakupuji pravidelne a pokazde maximalni spokojenost. Rychlost dodani a sortiment na sklade.

18.12.2017

možnost osobního vyzvednutí

18.12.2017 Petra E

Rychle dodani,dekuji.

18.12.2017

Dobré spojení,místo.

17.12.2017 Tomas

rád to vyzvedávám ve Vínečku spolehlivost tradice funguje to léta letoucí

Herbalife zde doporučuji podívejte se při srovnání na gramáž F1

Dobré dopoledne Tomáši, velmi nás těší Vaše zpětná vazba a radost z výdejního místa ve Vinotéce Vínečko :-) Věřte nám, i my toto místo máme rádi. Snažíme se stavět jak na minulosti, tak budovat budoucnost a věřte mi, jsem velmi rád, že oceňujete naši tradici. Děkujeme Vám za Vaši objednávku a již nyní se těšíme opět naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.12.2017

Super jednání.

Krásné dopoledne přeji, děkujeme Vám za skvělou recenzi. Jelikož mám na starosti komunikaci a zákaznický servis, o to více mne těší, že je spokojenost na Vaší straně i s naším servisem... Je to impuls do naší další práce a věřte nám, ta nikdy nekončí. Neustále na sobě pracujeme a děláme maximum právě pro Vás - pro naše zákazníky. Děkujeme ještě jednou za čas i objednávku a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

17.12.2017

rychlé vyřízení objednávky

Dobré dopoledne, za celý tým společnosti AlfaFit Vám děkuji, Vaše recenze nás velmi potěšila a já osobně jsem velmi rád, že se nám daří zboží dodat jak jen NEJRYCHLEJI to jde... Velmi si zakládáme na SPOLEHLIVOSTI a rychlosti dodání zboží a proto mne osobně velmi těší, že vše proběhlo dle Vašich představ. Dovolte mi popřát Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodové svátky. Tomáš, zákaznický poradce společnosti AlfaFit♥

17.12.2017

super

Dobré dopoledne, slovo SUPER je pro nás zárukou, že jsme svou práci odvedli více než dobře a za to Vám děkujeme... Jménem společnosti AlfaFit Vám děkuji nejen za objednávku, ale i za čas, který byl věnován vyplnění dotazníku SPOKOJENOSTI. Velmi si vážíme všech našich zákazníků a proto i Vám popřeji rád pevné zdraví, krásné sváteční dny a jen to nejlepší do života. Za tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.12.2017

rychlost, dobrá komunikace

Dobré dopoledne Vám přeji, dovolte mi poděkovat Vám za celý tým za Vaši krásnou recenzi. Velmi si jí vážíme a děkujeme za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku spokojenosti. Celý tým včetně skladu se snaží, aby bylo zboží rychle a KVALITNĚ připraveno k expedici, tedy co nejdříve u Vás. Ohledně komunikace, děláme maximum, abychom byli naši zákazníkům blíže. Máme jak telefonickou poradku, můžete nás kontaktovat na mailu info@alfafit.cz tak na našem chatu, na který jsme hrdí... Děkujeme Vám a přejeme Vám pevné zdraví, krásné svátky a opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

15.12.2017

super rychlé jednání i dodání

Dobré dopoledne, předně děkujeme za Vaši objednávku a osobně mne velmi těší Vaše zpětná vazba a čas, který byl věnován dotazníku. Věřte mi, každá dobrá zpráva je pro nás impulsem do naší práce, proto je mi potěšením, že mohu celému týmu předat POCHVALU právě od Vás. Děláme vše pro to, aby bylo zboží co nejdříve u svého příjemce, pečlivě zabalené a v pořádku. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a spokojenost s vybranými produkty. Za tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

14.12.2017 Alena

jediný eshop, kde jsem našla Just a nemusela kupovat přes prodejce rychlé dodání

nemožnost platby kartou

Dobré ráno Alenko, tak to se krásně čte, že jste spokojená s naším e-shopem. Věřte nám, děláme co můžeme, abychom Vám nabídli kvalitní zboží za příjemné ceny. Stejně tak i RYCHLE a KVALITNĚ, to jsou naše cíle, na kterých neustále pracujeme... Co se týče platby kartou, pokud bychom tuto možnost zavedli, pak by nám nezbylo nic jiného než s ohledem na poplatky bance ZDRAŽIT naše zboží a proto tuto možnost zavést neplánujeme. Věřím, že i tak je možnost platby ONLINE přes bankovnictví adekvátní náhradou. Děkujeme za Vaši objednávku a těším se brzy naviděnou na našich stránkách. S přáním krásného dne a pevného zdraví Tomáš, zákaznický poradce

13.12.2017 hanny

Mám jedinou připomínku! Jako registrovaný člen bych měla mít nějaké slevy. Ale než jsem se přihlásila, zobrazovaly se mi v košíku ty samé ceny jako po přihlášení. Tak nevím, zda slib slevy není jen reklamní trik.

Dobré ráno Hanny, jsme velmi rádi, že jste u nás objednala produkty, s kterými budete věřím, spokojená. Každopádně si velmi cením Vaší připomínky a věřte mi, děláme maximum, aby naše ceny byly nejlepší na trhu a při tom jsme nabídli naše služby širokému spektru zákazníků. Co se týče REGISTRACE, jakmile se registrujete, ceny se automaticky přepočítají. Nicméně produkt takto musí být označen! Pokud u něj není uvedeno PO REGISTRACI SLEVA, pak je cena stejná pro každého bez rozdílu. Produkty zařazené do této akce měníme dle situace na trhu a poptávky tak, abychom motivovali k nákupu. Pokud ceny přece jen neseděli, velmi nás to mrzí, ale občas se do systému vloudí šotek a zapomene "hlášku" vypnout. Nicméně jsme tu pro Vás jak na telefonu, tak na online chatu, kde se můžete kdykoliv poptat. Doufáme, že se opět brzy setkáme na našich stránkách a i příští nákup proběhne zcela bez problémů a budete spokojená. Přeji příjemný a pohodový den, pevné zdraví a krásný adventní víkend za celý tým AlfaFitu, Tomáš, zákaznický poradce

12.12.2017 spokojená zákaznice

velmi rychlé a bezchybné vyřízení objednávky

nevýhoda žádná

Dobrý den, rád bych Vám vyjádřil za celý tým společnosti AlfaFit poděkování za KRÁSNOU RECENZI a spokojenost s našimi službami. Velmi si vážíme Vašich slov a pevně věřím, že i příští objednávky proběhnou k Vaší spokojenosti. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodový den. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

12.12.2017 Marie

okamžitý odběr

Dobré ráno Marie, děkuji moc za krásnou recenzi a za celý tým děkuji za Vaši objednávku. Jsem velmi rád, že i v období svátků se nám podařilo zajistit rychlou expedici a Vy jste byla spokojena s našimi službami. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a budu se těšit na viděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.12.2017 Kateřina

Rychlé a bezproblémové.

Dobré ráno Kateřino, děkuji Vám za krásná slova, velmi si vážíme Vaší spokojenosti. Věřte mi, rychlost a bezproblémový průběh je jedním z našich cílů a děláme maximum, aby vše proběhlo hladce a ke spokojenosti našich zákazníků. Přeji Vám příjemný den, pevné zdraví a spokojenost s Vámi vybranými produkty. Děkujeme ještě jednou za Vaši objednávku a těšíme se brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

11.12.2017

Velká spokojenost

Dobré ráno, chci Vám poděkovat jménem celé společnosti, jak za Vaši objednávku, tak za Váš čas věnovaný vyplnění dotazníku. Opravdu si vážíme našich zákazníků a jsem velmi rád, že jste vaši zkušenost okomentovala VELKÁ SPOKOJENOST. Je to motorem do další naší práce a věřím, že i vaše další objednávky proběhnout k Vaší maximální spokojenosti. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a za celý tým se loučí Tomáš, zákaznický poradce

10.12.2017 medwidata

Rychlost, pružnost

Dobrý den medwidata, chtěl bych Vám jménem celé společnosti poděkovat za čas, který byl věnován vyplnění dotazníku... Vaše ocenění našich služeb 5* je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Snažíme se být maximálně RYCHLÍ a přesní. Děláme maximum, aby byl náš zákazník vždy SPOKOJEN. Dovolte mi poděkovat za Vaši objednávku, přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a těším se opět brzy naviděnou na naší stránce https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

09.12.2017

Výborná komunikace, rychlost. Naprostá spokojenost, nakupuji zde pravidelně. Všem doporučuji.

Dobré odpoledne, chci Vám poděkovat za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Cením si a děkuji za zpětnou vazbu. Jsem velmi rád, že jste byla SPOKOJENA s naší komunikací a rychlostí dodání zboží. Jsme rádi, že u nás nakupujete ráda a PRAVIDELNĚ. Věřte nám, děláme maximum, aby náš e-shop https://eshop.alfafit.cz/ byl vstřícný jak naším přístupem, tak cenami. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

09.12.2017

Dobrý obchod

Krásné odpoledne přeji, Vaše slova se krásně čtou. Jsou pro nás obrovskou odměnou a velmi si vážíme Vašeho času, který byl věnován vyplnění dotazníku. Snažíme se, aby byli naši zákazníci maximálně spokojeni ve všech ohledech a jsem rád, že se nám to daří. Děkuji za KLADNOU recenzi a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Přeji spokojenost s Vámi vybranými produkty a pevné zdraví Vám i rodině. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

08.12.2017 Kristýna

Rychlá komunikace i expedice

Dobrý den Kristýno, děkujeme za Vaši recenzi, velmi si jí vážíme a osobně jsem velmi rád, že jste byla SPOKOJENA s naší komunikací a zároveň expedicí Vaší objednávky. Věřte mi, děláme maximum, aby byl náš zákazník, tedy i Vy, spokojen. Vážíme si Vaší reakce a času, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a krásný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnosti AlfaFit

07.12.2017 Há

rychlé dodání

Dobrý den Há, moc děkujeme za Vaši KLADNOU recenzi a čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku spokojenosti. Jsme velmi rád, že i v dnešní době, kdy dopravci nestíhají jste byla SPOKOJENA s rychlostí dodání. Děláme maximum, aby bylo zboží co nejrychleji u Vás. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodu v tomto svátečním čase. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

06.12.2017 Jarmila

Objednejte si. Zboží perfektně zabalené, bez průtahů. Maximální spokojenost.

Dobrý den Jarmilo, tak Vaše slova se opravdu krásně čtou. Velmi si jich vážíme a hned ráno jsem je předal celému týmu, zejména pak našim skladníkům, kteří se snaží o maximální péči o Vaše objednávky. S ohledem na dopravní frmol balíme zásilky jak nejlépe umíme, aby nedošlo k jejich poškození. Jsem velmi rád, že jste byla SPOKOJENA s naším e-shopem. Doufám, že produkty poslouží svému účelu a budete spokojena i s nimi. Za sebe se loučím a těším se opět naviděnou na našich stránkách. Pevné zdraví Vám i celé rodině přeji. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.12.2017 Iva

kvalita

Dobré ráno Ivo, děkujeme Vám nejen za Vaši objednávku, ale tatkéž za čas, který jste věnovala vyplnění dotazníků. Doufáme, že budete s Vámi vybranými produkty spokojena a poslouží svému účelu. Velmi mne těší, že jste zmínila slovo KVALITA, protože právě na kvalitě a zákazníkovi nám záleží nejvíce. Děláme maximum, abychom dostáli našemu mottu: "vše pro Vaše zdraví a krásu" Děkujeme Vám za POZITIVNÍ recenzi a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za tým AlfaFit přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, Tomáš, zákaznický poradce

06.12.2017

rychlost a spolehlivost

Dobré ráno, předně Vám chci poděkovat za Váš čas, který byl věnován dotazníku a současně, děkujeme za Vaši objednávku. Zákazník je u nás vždy na 1. místě a vždy děláme maximum pro to, aby byl SPOKOJEN. Jsem rád, že vše proběhlo RYCHLE a SPOLEHLIVĚ a již nyní se těšíme na Vaše další objednávky, abychom potvrdili, že to nebyla náhoda ;-) Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a za tým AlfaFit se loučí Tomáš, zákaznický poradce

05.12.2017

Rychlost, ochota, dostupnost.

Výborná komunikace přes telefonní linku, vstřícnost, rychlost, ochota a vynikající dostupnost výdejového místa ve Veletržní ulici v Praze 7. Vynikající zkušenost.

Dobré ráno, jsem velmi rád a těší mne, že jste byla spokojena s našimi službami. Ostatně, děláme maximum, aby byli naši zákazníci vždy maximálně spokojeni a jsem rád, že se nám to daří. Jsme online na chatu, dostupní na e-mailu info@alfafit.cz a taktéž na naší telefonické lince, kterou byla využita ve vašem případě. Nicméně ještě jednou děkuji nejen za objednávku, ale i za Váš čas věnovaný vyplnění dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním pevného zdraví se za společnost AlfaFit loučí Tomáš, zákaznický poradce

05.12.2017 míra

přehledné stránky, rychlé doručení, rozumná cena

o žádné nevím

Dobré ráno Míro, předně bych Vám rád poděkoval za Vaši objednávku a zejména za čas, který jste věnoval vyplnění dotazníku. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná. Naše stránky prošly rekonstrukcí a proto jsem velmi rád, že se Vám přehlednost stránek zamlouvá. Máme 99% zboží skladem a tudíž je rychlé doručení u nás reálné. Děláme maximum, aby se zboží k zákazníkovi dostalo co nejrychleji. S cenou pak pracujeme pravidelně - snažíme se být přístupní všem našim zákazníkům. Jsem rád, že i cena byla pro Vás důvodem, proč využít našich služeb. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodové sváteční dny. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

04.12.2017

Okamžité zpracování objednávky a tentýž den odesláno

Dobré ráno, moc Vám děkuji za Vaše hodnocení. Vaši zprávu jsem předal celému týmu a věřte mi, velmi nás potěšila - byl to impuls do další práce... Vždyť právě pro Vás to děláme. Ohledně RYCHLOSTI vyřízení objednávky, máme 99% zboží SKLADEM a proto si můžeme dovolit expedovat Vámi vybrané zboží. Jsem rád, že zboží dorazilo v pořádku a spokojenost bude i s Vámi vybraným zbožím. Za celý tým společnosti AlfaFit přeji pevné zdraví Vám i rodině a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce

03.12.2017 ivanuli

Vše v naprostém pořádku, rychlé zaslání - spolehlivý obchod.

Krásné ráno Ivanuli, moc děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Plný počet hvězd je pro nás zárukou, že jsem KVALITNÍ e-shop a pro naše zákazníky děláme maximum. Děkujeme Vám... Při expedici se snažíme být přesní a rychlí. Můžeme si to dovolit, máme 99% produktů skladem a úžasné skladníky, kteří s láskou balí každou zásilku. Moc si vážíme Vaší zpětné vazby a osobně doufám, že budete s Vámi vybranými produkty spokojena a v budoucnu se na náš e-shop https://eshop.alfafit.cz/ opět s důvěrou obrátíte. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodové dny sváteční. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.12.2017

skvělé

Dobré ráno, tímto bych Vám rád vyjádřil poděkování nejen za nádherné hodnocení, které je impulsem do naší další práce, ale taktéž za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Čas a zdraví jsou jedny z nejcennějších věcí v životě a já doufám, že i při příštích objednávkách na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ bude Vaše spokojenost opět na úrovni 5 hvězd :-) Za celý tým děkuji a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a pohodový sváteční čas, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.12.2017 Zdenka

Naprostá spokojenost

Dobrý den Zdenko, velmi mě těší Vaše hodnocení a děkuji za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Velmi si ho vážíme a jsem rád, že Vám mohu poděkovat za krásných 5* od Vás. Stejně tak nás těší, že jste si pro Vaši objednávku vybrala právě náš obchod. Doufám, že budete s Vámi vybranými produkty spokojena a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.12.2017

Vyborne zkusenosti

Dobré ráno, tak to je krásná zpráva takto o 1. adventní neděli. Chci Vám poděkovat za krásné hodnocení. Vážím si času, který jste věnovala vyplnění dotazníku. Stejně tak si vážím Vaší objednávky a doufám, že s Vámi vybranými produkty budete spokojena. Dovolte mi popřát Vám i celé rodině pevné zdraví a těším se opět brzy na viděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

01.12.2017 Katka

Kvalitní produkty Dobrá komunikace

Přehledné internetové stránky, zboží nebylo na skladě, dobrá komunikace přes e-mail a zboží rychle doručeno.

Dobrý den Katko, člověk se o to víc těší do práce, když si může přečíst krásnou recenzi :-) Moc Vám děkuji za celý tým, jsme rádi, že jste byla spokojena jak s kvalitou produktů, tak s KOMUNIKACÍ, na které opravdu stavíme náš obchod. Děláme to pro naše ZÁKAZNÍKY a jsem velmi rád, že jste si našla chvíli a ocenila naši snahu. Věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách a i nadále budete spokojena s našimi službami. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a za tým společnosti AlfaFit se loučí, Tomáš, zákaznický poradce

01.12.2017

rychle vyřízená objednávka

Krásný podvečer, nedá mi to a ještě takto při pátku Vám poděkuji za krásné hodnocení. Jsem velmi rád, že RYCHLOST dodání byla dle Vašich představ. Vždy děláme vše pro spokojenost našich zákazníků. Rád bych Vám proto ještě jednou poděkoval za Vaši objednávku i čas strávený při vyplnění dotazníků spokojenost. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

30.11.2017 Lida

rychlé vyřízení, přijatelné ceny od více výrobců

Dobré ráno Lído, velmi jste mne i celý tým svou recenzí potěšila. Věřte mi, vždy děláme maximum, abychom Vaše objednávky vyřídili kvalitně, rychle a byly včas u Vás. Věřím, že se nám to na 99% daří a jsem rád, že i Vy jste byla spokojena. Co se cen týče, tady je pravidelně upravujeme dle trhu a samozřejmě s ohledem na ceny výrobce. Věříme, že naše cený jsou jedním ze základů spokojenosti našich zákazníků, protože to vše děláme právě pro Vás. Přeji Vám příjemný den plný pohody a radosti, pevné zdraví Vaší rodině a brzy na viděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

30.11.2017 Eva

Rychlost, spolahlivost

Krásné ráno Evo, jménem naší společnosti bych Vám rád poděkoval za Vaše krásné hodnocení. Osobně mne velmi těší, že mohu opět celý tým pochválit za skvělou práci. A věřte mi, je to obrovské povzbuzení do naší práce... Jmenovala jste 2 body, které jsou jedním z mnoha našich cílů - tedy RYCHLE a SPOLEHLIVĚ dodat vybrané produkty našim zákazníkům... Budu se opět brzy těšit naviděnou na našich stránkách a dovolte mi Vám i celé rodině popřát pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

29.11.2017

ochota rychlost dodání

Dobré ráno, takové krásné zprávy je vždy krásné číst a ještě raději Vám odepisuji slova díků. Těší nejen mě, ale celý náš tým, že jste byla SPOKOJENA s našimi službami. Velmi si vážíme recenzí - zpětné vazby od našich zákazníků a v případě pochvaly i chyby se z nich vždy snažíme poučit. U Vás jsou jen slova chvály a já pevně věřím, že i při příští objednávce naplníme Vaše očekávání. Budu se opět brzy těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Přeji Vám i Vaší rodině pevné zdraví a loučí se Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.11.2017 Jana M.

Bleskové doručení, výborná komunikace. Spokojenost

Dobré ráno Jani, tak to je krásná recenze na náš obchod :-) Jsem velmi rád, že jste SPOKOJENA s našimi službami, včetně komunikace, na které pracujeme každý den, aby se u nás zákazník vždy dozvěděl vše, co potřebuje. Co víc mě těší, že napříč složité situaci u dopravních společností proběhlo bleskové doručení :-) I tady se snažíme dělat maximum. Ještě jednou mi dovolte Vám poděkovat za krásná slova, která potěší zcela jistě i náš tým. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a budu se opět brzy těšit naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥ https://eshop.alfafit.cz/

27.11.2017 Dora

velmi rychle vyřízené

Zboží jsem objednala ve 14,58 hod a ještě ten den kolem 17,30 hod jsem jej vyzvedla na dohodnutém místě.

Dobré ráno Doro, skvělá zpráva pro celý tým takto po ránu :-) Velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsem rád, že jste byla spokojena s rychlostí dodání. Pokud to jen trochu jde, snažíme se vycházet našim zákazníkům maximálně vstříc. Doufám, že i v budoucnu se nám podaří naplnit Vaše očekávání a těšíme se opět naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Dovolte mi popřát Vám i vaší rodině pevné zdraví a pohodové dne za celý tým naší společnosti. Tomáš, zákaznický poradce

26.11.2017

vše ok

Dobré ráno, dovolte mi poděkovat Vám za krásné hodnocení, jsem velmi rád, že vše proběhlo dle Vašich představ a věřte mi, pokusíme se i příště udržet laťku vysoko a získat 5* :-) Přeji Vám mnoho spokojenosti s Vámi vybranými produkty a dovolte mi popřát pevné zdraví celé vaší rodině. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

26.11.2017 Monika Budayová

chybí možnost platby kartou on-line

Dobrý den Moniko, Vaše hodnocení a zpětná vazba nás velmi těší. Děkujeme za krásné 4* a slibujeme, že do příště zapracujeme na 5* :-) Uděláme maximum, aby jste i příště byla spokojená. Co se týče platby online kartou, zavést tuto službu neplánujeme z jednoho zásadního důvodu - museli bychom zvýšit ceny z důvodů poplatků za transakce a to není naším cílem. Nabízíme možnost zaplatit převodem a věříme, že je to částečná náhrada za tuto službu. Jedním z našich mnoha cílů je držet ceny příjemné pro široké spektrum našich zákazníků a i v době růstu cen se snažíme nezdražovat. Pevně věřím, že chápete naše rozhodnutí a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Přeji Vám pevné zdraví a mnoho sil v zimních období. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

25.11.2017

rychlé dodání,kvalitní služby

Dobré ráno, rád bych Vám jménem společnost AlfaFit vyjádřil poděkování za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníků a slova díků Vám patří i za krásných 5*, které jsou pro nás odměnou za dobře odvedenou práci. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, spokojenost s Vámi vybranými produkty a samozřejmě stále platí - KDYKOLIV se na nás neváhejte obrátit. Jsme tu pro VÁS. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

24.11.2017 tonyvanprosek

ok

Zdravím Tony, děkuji za kladnou recenzi našeho e-shopu. Jsem velmi rád, že jste ohodnotil naše služby a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit s dotazem či přáním. Dovolte mi popřát Vám i celé rodiině pevné zdraví a krásný víkend. Tomáš, zákaznický poradce za společnosti AlfaFit

24.11.2017

Presne a rychle

Jsem spokojena a doporucuji vsem dalsim kupujicim s firmou spolupracovat

Krásný sobotní den přeji, jsem velmi rád, že i o víkendu si mohu přečíst krásné zprávy o našich službách. Chci Vám poděkovat za Vaši recenczi a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým děkuji za doporučení a celé rodině přeji pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

24.11.2017 Monika

Rychlost Skvělá komunikace

Krásné odpoledne Moniko, velmi si vážím Vaší recenze a jdu ji ještě teď předat týmu. Budou nadšení, stejně jako já. Těší mě, že jste byla spokojena s rychlostí dodání Vaší objednávky. Ostatně, 99% zboží máme skladem a jedním z našich cílů je právě RYCHLOST. Co víc mě těší je Vaše spokojenost s komunikací. Považujeme ji za základ našeho úspěchu a o to víc jsem rád, že jsme udělali maximum pro Vás. Jsme stále na chatu nebo na mailu, proto se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Přeji Vám příjemný den, mnoho spokojenosti s Vámi vybranými produkty a opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

23.11.2017 Ivule

S obchodem jsem víc než spokojená Levnější ceny,vše vysvětleno,rychle jednani

Nic

Přehledné stránky,super ceny,rychlá dodací lhuta

Dobrý den Ivule, tak tady před Vámi smekám, už dlouho jsem nečetl tak krásné hodnocení na náš obchod :-) Opravdu, vážím si Vašeho času a krásných slov, která jste nám předala. Naše CENY neustále upravujeme tak, aby námi nabízené produkty byly dostupné. Našim zákazníkům se snažíme maximálně vyjít vstříc, ať už na online chatu nebo prostřednictvím mailu. Jsem rád, že se nám to daří. Stránky e-shopu prošly v září kompletní rekonstrukcí a stále na nich pracujeme, aby byly krásnější, přehlednější a vstřícnější :-) Posledním bodem je DOPRAVA a její rychlost. Máme 99% zboží skladem a proto si můžeme dovolit expedovat zboží ihned nebo nejpozději druhý den. Pak je to již na dopravci :-) Ještě jednou Vám děkuji za celý tým, velmi si vážíme zákazníků, kteří ocení naši práci a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a loučím se pro dnešní den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.11.2017

Rychlost s kvalita

Dobré ráno, předně bych Vám rád za celý náš tým poděkoval za Vaši krásnou recenzi. Plných 5* je pro nás zárukou, že našim zákazníkům poskytujeme maximální servis. Co se RYCHLOSTI a KVALITY týče, tady to jsou jedny z našich mnoha cílů, na kterých opravdu usilovně pracujeme. 99% zboží máme SKLADEM a tudíž si můžeme dovolit ihned po objednávce na ní začít pracovat. Věřím, že i při příštích objednávkách naplníme Vaše očekávání. Přeji Vám pevné zdraví, spokojenost s Vámi vybranými produkty a jsme tu kdykoliv pro Vás. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit s přáním či dotazem. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

21.11.2017

Rychlý a spolehlivý

Dobré ráno, rád bych Vám jménem společnosti AlfaFit a zejména za celý tým poděkoval za Vaše kladné hodnocení a spokojenost s našimi službami. Věřte mi, rychlost a spolehlivost je jeden z mnoha vytyčených cílů, na kterých pracujeme usilovně každý den. O to více mne těší, že jste naši snahu ocenil. Přeji Vám maximální spokojenost s Vámi zakoupenými produkty a věřím, že se opět brzy uvdíme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56297-0-kategorie-produktu.html Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a s přátelským pozdravem se loučí, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

20.11.2017

Velmi ochotný a vlídný zákaznický servis

Dobrý den přeji, chci Vám poděkovat za Vaše milá slova a krásnou recenze. Je radost si Vaše řádky číst a vědět, že jste byla spokojena s našimi službami. Naším cílem je spokojený zákazník a proto mě o to více těší, že mohu celému týmu předat Vaše krásná slova. Věřte mi, je to impulsem do další práce a já doufám, že i při Vaší příští návštěvě na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ budete opět spokojena jak se SORTIMENTEM, tak s našimi CENAMI. Těšíme se na Vás a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

20.11.2017

Rychlost dodání

Dobré odpoledne, dovolte mi Vám upřímně poděkovat za Vaši důvěru a zejména pak za vaši objednávku, kterou jste svěřila do našich rukou. Velmi si jí vážíme a o to víc je nám ctí, že jste věnovala svůj čas pochvale našich služeb. RYCHLOST DODÁNÍ je jeden z našich cílů, na kterém pilně a neustále pracujeme. Optimalizujeme naše procesy tak, aby se k Vám zboží dostalo v co nejkratším čase ;-) Proto děkuji za Vaši zpětnou vazbu a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví a za tým AlfaFit se loučí Tomáš, zákaznický poradce

19.11.2017

rychlé dodání

Dobré odpoledne, velmi mě těší, že jste využila našich služeb a současně, co víc, vážíte si rychlosti dodání zboží. Právě to je jeden z našich cílů - mít zboží vždy skladem a ještě ideálně ten samý den objednávku balit a poslat. Věřím, že budete spokojena jak s Vámi vybranými produkty, tak při dalším nákupu u nás. Doporučím Vám sledovat naši sekci https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56295-0-vyrobky-v-akci.html kde je aktuálně nová akční nabídka platná do 15.11. ;-) Přeji vám příjemný den a pevné zdraví Vám i rodině. Za celý tým AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

18.11.2017

ochotně, pružně, rychle

Dobrý večer, jsem velmi rád, že Vám mohu osobně poděkovat za Vaši KLADNOU RECENZI na služby našeho e-shopu. Za celý tým Vám děkuji a věřím, že se opět brzy uvidíme na našich stránkách :-) Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.11.2017

Rychlost, vše dorazilo v pořádku

Není

Jsem spokojená s tímto obchodem

Dobrý večer, velmi děkuji za celý tým za KLADNÉ hodnocení našich služeb - našeho e-shopu :-) Byly zmíněny 2 body, na kterých opravdu intenzivně pracujeme. Naším cílem je opravdu RYCHLÉ DODÁNÍ, což si můžeme dovolit díky našemu zásobování a následně naši skladníci opravdu s láskou balí každý z balíků. O to víc mě těší, že jste spokojená a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.11.2017 Ludmilka

Pokaždé ,když objednávám,je vše v pořádku.Proto doporučuji.

Krásné sváteční ráno Ludmilko, velmi děkujeme za Váši kladnou recenzi a věřte mi, vážíme si jí a je dalším impulsem do naší práce. Jsme rádi, že jste naší pravidelnou zákaznicí a doufáme, že i při dalších Vašich objednávkách budete spokojena. Děkuji za doporučení našeho e-shopu a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. S pozdravem a přáním krásného dne za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.11.2017

Vše ok, jako obvykle.

Dobré odpoledne, děkujeme Vám za vaši kladnou recenzi, velmi si ji vážíme a je pro nás impulsem do další práce. Z Vašeho hodnocení lze vyčíst, že u nás nakupujete častěji, což mě opravdu těší a velmi si toho osobně vážím. Věřím, že příště opět naplníme očekávání, které jste do nás vkládáte. Přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví. S pozdravem za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

15.11.2017 verushka

dobrá komunikácia , rýchle dodanie tovaru

žiadne

Dobré ráno verushka, včera jsem již nestihl odpovědět a tak reaguji až dnes. Mám vyřídit pozdravy od celého týmu, byli nadšení, že jste byla spokojena a věřte mi, s úsměvem na rtech se pustili do další práce. Rozhodně neusneme a budeme se i nadále snažit poskytovat ten NEJLEPŠÍ SERVIS. Jsem velmí rád, že jste zmínila právě KOMUNIKACI a RYCHLOST DODÁNÍ. Na obou bodech usilovně a neustále pracujeme :-) Jsem rád, že se nám to daří. Přeji Vám pevné zdraví a kdyby Vás přece jen někdy přepadla nemoc, zkuste naši sekci NEDUHŮ, kde máme velmi pěkně roztříděné produkty pro posílení ducha i těla: https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56729-0-nemoci.html Za celý tým Vám přeji pěkný den Tomáš, zákaznický poradce

15.11.2017

Levné zboží, rychlé dodání, komunikace na 1 :-)

Dobré odpoledne, předná Vám chci poděkovat za vaši objednávku a současně vyjádřit slova díků nad krásným slovním hodnocením. Je pravdou, že se snažíme ceny držet na přijatelné úrovni pro všechny a pravidelně je upravujeme podle trhu. Proto mě velmi těší, že je právě cena kladně ohodnocena. Díky našim skladům máme 99% produktů k dispozici a ihned po obdržení objednávky je balíme a zasíláme k Vám. Navíc za super cenu poštovného ;-) Co mě osobně těší nejvíce je KOMUNIKACE, kde se opravdu snažíme. Jsme k dispozici na mailu, telefonu i na online chatu, kde Vám kvalifikovaně poradí naši renomovaní odborníci z oboru. Ještě jednou děkuji jak za vaši objednávku, tak za krásné hodnocení a přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

14.11.2017

Nakupuji zde pravidelně a jsem absolutně spokojená.

Dobré odpoledne, Vaši recenzi si čtu až nyní a předně, chci Vám poděkovat, že jste naším spokojeným zákazníkem. Velmi si vážíme, že se k nám nejen Vy, ale všichni naši zákazníci rádi a s důvěrou vrací. Neváhejte se proto kdykoliv na nás obrátit, ať už s dotazem či přáním. Budu se na Vás těšit opět brzy naviděnou na našem e-shopu. Přeji Vám příjemný den za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

14.11.2017 jirka

Rychlost a dostupnost

Dobré odpoledne Jirko, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. A co víc, celých 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme dobře :-) Za celý tým proto děkuji a slibuji, že neusneme na vavřínech a i nadále se budeme snažit poskytovat TOP SERVIS pro naše zákazníky. Přeji Vám příjemný den a připomínám, že od 16.11. najdete na tomto odkazu nové akční produkty na další měsíc: https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56295-0-vyrobky-v-akci.html Těším se opět naviděnou na našem e-shopu a přeji krásný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

14.11.2017

Vše v pořádku a rychle, naprosto bez problémů dodali, co jsem objednala.

Dobrý den přeji, děkuji Vám za vaši kladnou odezvu na naše služby. Věřte mi, že právě vaše krásná slova nám dodávají chuť a elán do další práce. Velmi si vážíme každé reference, která se nám dostane do rukou. Učíme se z nich, jak být ještě lepší. Jsem rád, že jsme Vám dodali zboží v pořádku a rychle, což je i jedním z našich mnoha cílů. Přeji Vám pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.11.2017

vše ok, rychlé dodání

Dobré ráno, za náš tým bych Vám rád vyjádřil poděkování za vaše kladné hodnocení. Jsem velmi rád, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Ostatně, každá objednávka je pro nás důležitá a dáváme jí náležitou péči. Věřte mi, děláme maximum, abychom zamezili chybám a pokud vzniknou, děláme první poslední, aby byl dopad co nejmenší. Ještě jednou děkuji za Vaši objednávku a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den a jen připomínám, že od 16.11. na Vás čekají nové akční nabídky ZDE: https://eshop.alfafit.cz/cz-kategorie_56970-0-aktualni-akce.html Za celý tým naší společnosti Vám přeji pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce

13.11.2017 lucie škráčková

rychlá komunikace, rychlé dodání :)

Dobré odpoledne Lucie, den je hned krásnější, když čtu Vaše KLADNÉ HODNOCENÍ našeho e-shopu. Velmi si jej vážím a jdu předat Vaše slova celému týmu. Vystihla jste 2 z našich mnoha cílů, na kterých neustále pracujeme. Snažíme se vždy veškeré dotazy řešit ihned a bez odkladu, abychom zajistili hladký průběh Vaší objednávky. Rychlost dodání souvisí nejen s našimi šikovnými skladníky, ale i dostupností zboží u nás, kdy 99% zboží máme opravdu SKLADEM a čeká na svou příležitost :-) Tímto Vám ještě jednou děkuji za Vaši objednávku, přeji spokojenost s vybranými produkty a nejen Vám, ale i celé rodině pevné zdraví. S přáním pohodového dne za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

12.11.2017

rychlé vyřízení a dodání

Krásné dobré ráno, velmi si vážíme Vaší reakce a zpětné vazby na naše služby. Vystihl jste jeden z našich cílů, tedy RYCHLOST DODÁNÍ, na čemž si zakládáme. Jsem rád, že Vám dorazilo zboží v pořádku a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.11.2017

Rychlé vyřízení objednávky.

Krásné dobré ráno, velmi si vážíme Vaší reakce a zpětné vazby na naše služby. Vystihl jste jeden z našich cílů, tedy RYCHLOST DODÁNÍ, na čemž si zakládáme. Jsem rád, že Vám dorazilo zboží v pořádku a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

10.11.2017 Lucie

Vstřícný přístup, ochota řešit situaci s nedostupným zbožím, rychlé jednání a velmi milá klientská podpora

Dobré ráno Lucie, Vaši zprávu si čtu až teď ale o to více mě potěšila. Hned jdu předat Vaše slova díků celému týmu. Jsem velmi rád, že náš přístup považujete za VSTŘÍCNÝ. Zpětné vazby od Vás si velmi vážíme a i proto máme široké možnosti, jak se s námi spojit, od mailu po klientskou podporu na chatu. Děkujeme za Vaši objednávku a přejeme Vám pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

10.11.2017 Petronius45

Dobré ceny a dostupnost výdejny

nevím o ničem

Dobrý den Petroiusi, jsme rádi, že jste byl s naším obchodem SPOKOJEN a ceníte si našich kvalit. Co se týče našich DOBRÝCH CEN, neustále na nich pracujeme a upravujeme dle trhu. Současně, chceme aby byly produkty dostupné širokému spektru našich zákazníků. Proto děkuji, že jste zmínil naše klady a doufáme, že se opět setkáme na našem webu www.alfafit.cz Přeji Vám i vaší rodině pevné zdraví a pohodový víkend. Za společnost AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

09.11.2017 Jaromír

Přehledná nabídka Solidní ceny Rychlé dodání

Slušný obchod

Dobré odpoledne Jaromíre, Vaše slova potěšila nejen mne, ale i celý náš tým! Vystihl jste cíle, které máme dlouhodobě stanovené jako prioritu při péči o naše zákazníky, tedy i o Vás. Snažíme se nabídku přehledně třídit a kvalitně popsat, aby každý našel to své. Ceny se snažíme upravovat dle situace na trhu tak, aby byly maximálně příznivé a dostupné pro všechny. A v neposlední řadě, 99% procent produktů máme skladem a tudíž je pro nás rychlá expedice zboží samozřejmostí. Velmi si proto vážím Vaší pochvaly a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, jsme Vám stále k dispozici. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

08.11.2017

rychlé dodání

Dobré ráno, za sebe i celý tým naší společnosti Vám děkuji za krásnou recenzi, která mě osobně velmi potěšila. Právě RYCHLOST DODÁNÍ je jeden z mnoha cílů, na kterých neustále pracujeme a snažíme se dovést k dokonalosti. Proto děkuji za Vaši zpětnou vazbu, velmi si jí cenímě a je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Přeji Vám příjemný den, pevné zdraví a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.11.2017 Michal

Spokojen, doporučuji.

Dobré odpoledne Michale, děkuji za Vaše krásné hodnocení. Nejen já, ale i celý tým si jej nesmírně váží a je to pro nás velký závazek, abychom i příště naplnili Vaše očekávání. Děkuji za DOPORUČENÍ E-SHOPU i ostatním, velmi si toho vážím a věřím, že se opět někdy setkáme na našem e-shopu www.alfafit.cz Přeji Vám pevné zdraví a pohodový den. Za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

06.11.2017 medvěd

Vše fungovalo, není co dodávat.

Zdravím medvěde, tak to je krásné hodnocení hned takto při pondělku. Moc Vám za něj děkujeme a vážíme si ho. Jsem velmi rád, že jste byl SPOKOJEN s našimi službami a pevně věřím, že i Vámi vybrané produkty naplní vaše očekávání. Samozřejmě jsme Vám stále k dispozici pro případné dotazy či přání. Budu se těšit opět brzy naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den a za celý tým společnosti AlfaFit přeje pevné zdraví Tomáš, zákaznický poradce

03.11.2017 Silvie

spolehlivost

Dobrý večer Silvie, tak to je krásná zpráva takto při pátku. Opravdu moc Vám děkuji za Vaše milá slova a plné bodové ohodnocení. Vážím si ho nejen já, ale i celý náš tým. SPOLEHLIVOST je jedním ze základních pilířů, na kterých stavíme. Jsem velmi rád, že jste tento atributi zmínila. Věřím, že budete spokojena s Vámi vybranými produkty a přeji Vám i celé rodině pevné zdraví. Budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.11.2017 Marek Hanzák

Maximální spokojenost!

Zdravím Marku, i u nás zavládla MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST po tom, co jsem předal Vaše slova celému týmu :-) Vaše recenze nás velmi potěšila a věřte mi, je to impuls do další práce. Ostatně, neustále na sobě makáme, abychom nabídli našim zákazníkům to nejlepší. Přeji Vám pohodový den a budu se opět brzy těšit naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.11.2017 Dynda

Druhé potvrzení objednávky mi skočilo do spamu včetně urgence a následně byla objednávka zrušena. Po tel. dotazu mi byla objednávka reaktivována a po platbě jsem měl zásilku za 2 dny doma. Slečna byla příjemná a velmi ochotná. Obchod jednoznačně doporučuji!

Dobrý den Dyndo, předně, chci poděkovat že i přes komplikace se nám povedlo nakonec najít společnou notu. Bohužel, svět e-mailů a celkově internet si žije svým životem a někdy se stane, že e-mail spadne do spamu. Proto pro všechny naše zákazníky platí, že se mohou kdykoliv obrátit na naši telefoní linku nebo online chat. Velmi si vážím, že jsme mohli Vaši objednávku dotáhnout do zdárného konce. O to víc si pak vážím vašeho doporučení. Celý tým bude nadšený a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Přeji Vám pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

31.10.2017 Aleš

Dobrá přehlednost stránek,solidní komunikace a rychlost dodání....můžu vřele doporučit ostatním kupujícím

Dobrý podvečer Aleši, děkujeme moc za krásnou recenzi. Plných 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme skvěle. Naše stránky prošly přestavbou a tak mě osobně těší, že jste byl spokojen. KOMUNIKACE je jeden z bodů, na které stavíme a jsem rád, že i zde jste neshledal nedostatky. Děkujeme vřele za Vaše doporučení i ostatním, velmi si toho vážíme a přejeme pevné zdraví. Za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

31.10.2017 pavlína

vstřícnost a rychlost

nic

Dobré odpoledne Pavlíno, velmi si vážím vašich slova a POCHVALY na naše služby. Věřte mi, že vstřícnost a rychlost jsou jedny z mnoha bodů, na kterých neustále pracujeme :-) Proto mě osobně i celý tým velmi těší, že jste je zmínila ve vašem hodnocení. Věřím, že spokojená budete i s Vámi vybranými produkty a já se budu opět těšit naviděnou na našem e-shopu. S přáním krásného dne se loučí Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

30.10.2017 Petka8

Zakoupila jsem přípravek, ale účinek budu znát po delší době. Vyřízení bylo rychlé, proto obchod ráda doporučuji.

Dobré ráno Petko, děkujeme za Vaši objednávku a věříme, že produkt naplní Vaše očekávání. Jsme Vám kdykoliv k dispozici, ať už na naší telefonní lince, na e-mailu info@alfafit.cz nebo nově i na CHATU, kde Vám poradí renomovaní odborníci na zdraví a péči o tělo i duši ;-) Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Děkujeme za doporučení, velmi si ho vážíme a doufám, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám krásný a pohodový den, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

30.10.2017

Přehledné internetové stránky, velký výběr zboží, o které mám zájem.

Krásné dobré ráno přeji, děkujeme za slova pochvaly, které se nám dostalo z Vaší strany. Věřte mi, pokaždé když předávám týmu kladné reference, je hned v té práci veseleji. Jsme rádi, že se Vám líbí naše stránky, které v září doznaly změn a jsou nyní PŘEHLEDNĚJŠÍ. Co se týče výběru zboží, na jeho rozšiřování neustále pracujeme a snažíme se nabízet ty produkty, o které je zájem. Kdokoliv může poslat podnět, budeme rádi za tipy na NOVINKY, které rádi zařadíme do sortimentu :-) Přejeme Vám pevné zdraví a pohodový den, Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.10.2017 Robert Dobrovolný

rychlé a správné vyřízení objednávky o žádné nevím

mohu tento obchod bez výhrad doporučit

Dobrý den Roberte, předně, děkuji za Vaše hodnocení. Vážím si ho nejen já, ale celý náš tým. Co víc si přát, než plný počet 5* za naše služby ;-) Jeden z Vašich bodů se týká RYCHLOSTI a SPRÁVNOSTI vyřízení. Věřte mi, to je jeden z našich cílů, které se snažíme každý den plnit při péči o objednávky našich zákazníků! Jsme rádi, že se nám to daří. Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a hlavně Vám spokojenost s produkty, které jste si objednal. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

29.10.2017 thundercatt

perfektní konzultace online. Děkuji.

vzal bych i rukavice, škoda, že není kompletní fitnes sortiment

perfektní komunikace + solidní ceny = spokojenost

Dobré ráno, děkujeme za Vaši recenzi a věřte mi, předám ji ihned celému týmu. Vaše SPOKOJENOST je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Na našem online chatu máme lidi, kteří se Vám budou věnovat kdykoliv, jsem rád, že jste jej využil a byl jste spokojen. Co se šíře sortimentu týče, Váš podnět evidujeme a děláme vše pro rozvoj šíře sortimentu. Hledáme pro Vás kvalitní produkty za pěknou cenu a to chvíli zabere ;-) Ale fitness sortiment do budoucna určitě poroste a věříme, že časem naplníme i tento segment. Děkujeme za Váš podnět a současně, vážíme si vaší objednávky. Věřím, že budete spokojen. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

28.10.2017

Spolehlivost a rychlé dodání

Dobré dopoledne, děkujeme za Vaši kladnou recenzi, které si opravdu velmi vážíme. Jsme rádi, že právě SPOLEHLIVOST a RYCHLOST DODÁNÍ je u Vás kladně vnímána. Jsou to jedny z našich firemních cílů. Spolehlivě dodat zboží až k Vám v co nejkratším možném čase. Zákazník je u nás na prvním místě a jsme rádi, když se nám dostane do rukou zpětná vazba, která potvrzuje, že to má smysl. Chci Vám prostřednictvím této zprávy poděkovat za celý náš tým. Hned v pondělí předám Vaše slova obchodnímu oddělení včetně našich skladníků, kteří s láskou balí každou ze zásilek ;-) Za sebe Vám přeji spokojenost s vybranými produkty a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

27.10.2017 Hanka

Nevím , co bych dodala. Bez problému a rychle. Možná tak akorát poštovné - mohlo by být nižší, ale to asi stejně nepůjde a navíc nemám objednávky extra vysoké.

Krásný podvečer Hanko, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si ho vážíme ;-) Jsme rádi, že vše bylo BEZ PROBLÉMŮ a vaše zboží dorazilo v pořádku a hlavně rychle. Máme 99% zboží skladem a tak si to můžeme dovolit ;-) Co se týče poštovného, aktuálně je pro Vás nejvýhodnější zvolit Českou poštu a platbu předem, pak jsme na ceně 59,- za zásilku, při ceně nad 3000,- je DOPRAVA ZDARMA. Nicméně pracujeme na všech možnostech, jak Vám zlevnit poštovné pro ještě větší spokojenost. Děláme maximum pro spokojenost našich zákazníků, tedy i Vás. Přeji Vám pohodový víkend a za celý tým společnosti AlfaFit děkuji. Tomáš, zákaznický poradce

26.10.2017 Ivik

Rychlost

Krásný den Iviku přeji, Vaše kladné hodnocení potešilo celou firmu, vždyť RYCHLOST DODÁNÍ, to je v dnešní době základ a jsem opravdu rád, že Vám zboží dorazilo rychle, kvalitně a hlavně, že jste si vybrala právě u nás. Tímto Vám DĚKUJI za objednávku a budu se těšit opět někdy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

25.10.2017 Jan Huber

Doporučuji.Jsem spokojen.

Dobrý den Jane, jsem velmi rád, že Vám mohu poděkovat za vaše hodnocení, kdy jste s naším e-shopem SPOKOJEN. Velmi si tohoto hodnocení vážím a zítra předám vaše slova celému týmu. Věřím, že se opět brzy uvidíme na našem e-shopu. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit s dotazem, jsme Vám stále k dispozici ;-) Přeji Vám pohodový závěr dne. Za společnost AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

24.10.2017 Pavla Ďurčová

V pátek jsem objednala, v pondělí dopoledne jsem již zboží měla za skvělou cenu. (Objednávku jsem 2x telefonicky upravovala a přiobjednávala zboží. Pracovnice byly velmi milé a vstřícné i přesto, že musely objednávku 2x upravit a vystavit nanovo.)

Dobrý den Pavlo, jsem velmi rád, že jste SPOKOJENA s naším obchodem a formou komunikace ze strany našeho týmu. Věřte mi, děláme VŠE pro spokojenosti zákaznika a o to víc si ceníme Vaší recenze. Děkujeme Vám za objednávku a neváhejte se na nás kdykoliv s důvěrou obrátit. Běžím předat týmu Váš ohlas. Věřím, že budou stejně nadšení, jako já. Přeji Vám pevné zdraví, pohodový den a budu se těšit naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.10.2017

spokojen

Vážený zákazníku, děkujeme, že jste byl SPOKOJEN s naším obchodem. Děkuji za celý tým za Vaše kladné hodnocení a budu se těšit opět brzy naviděnou na našem e-shopu. Přeji Vám příjemný den, pevné zdraví a pohodový vstup do pracovního týdne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.10.2017 Anna

Ochota vyhovět, milé jednání.

Zdravím Anno, moc děkujeme za krásná slova. Jsem rád, že oceňujete naše jednání a komunikaci vůči zákazníkovi. Je to jeden z našich pilířů, na kterém chceme stavět náš obchod a těší mě, že se nám to daří. Vaše slova potěší celý tým, hned jim jdu předat chválu. Budou stejně nadšení jako já. Za sebe a celý tým děkuji a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

23.10.2017 kiki

s obchodem jsem spokojena doporučuji všem

Krásné odpoledne Kiki, děkuji za celý náš tým ;-) Jsme rádi, že nás DOPORUČUJETE a byla jste spokojena s našimi službami. Doufám, že stejné nadšení zavládne nad Vámi vybranými produkty ;-) Samozřejmě platí, že jsme tu pro Vás kdykoliv, ať už mail, telefon či chat, rádi Vám pomůžeme s jakýmkoliv problémem. Ještě jednou Vám děkuji za celý tým, vážíme si Vaší objednávky a doufám, brzy opět naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

22.10.2017 Eva H.

rychlé jednání a dodání

Dobré ráno Evo, tolik chvály po ránu, moc děkujeme. Vážíme si vašeho hodnocení a věřím, že takto nastavenou laťku udržíme i při dalších objednávkách, které zabalíme a vyřídíme stejně rychle a dobře, jako teď... Ostatně, 99% zboží je SKLADEM a proto můžeme ihned expedovat. Naši skladníci každou zvlášť zabalí poctivě a pečlivě, aby vše dorazilo v pořádku až k Vám. Ještě jednou děkuji za celý náš tým a přeji Vám pohodový vstup do pracovního týdne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

22.10.2017

cenově výhodné a pohodlně dostupné

Dobré ráno, jsem rád, že mohu dnes celému týmu na úvod pracovního týdne předat vaše KLADNÉ hodnocení, kdy celých 5* je pro nás odměnou za naši práci. Ceny pravidelně upravujeme, kontrolujeme dle trhu a snažíme se být cenově dostupní všem, kdo chtějí posílit tělo či ducha. Co se dopravy týče, využíváme široké spektrum možností, přičem za sebe vždy doporučuji Českou poštu, kdy je POŠTOVNÉ pouze 59,- při platbě předem... Děkuji za celý tým za vaši objednávku, přeji Vám mnoho zdraví a budu se opět těšit naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

20.10.2017

Velice rychlé dodání, dobrá komunikace, vše OK. Spolehlivý obchod, doporučuji.

Krásný den Vám přeji, předně děkuji za vaše hodnocení, kdy plných 5* je pro nás zárukou, že svou práci odvádíme dobře. Jsme rádi, že zboží dorazilo v co nejkratším termínu, protože RYCHLOST DOPRAVY je jedním z našich bodů, na kterém pracujeme každým dnem. Máme 99% zboží SKLADEM a tudíž si rychlost můžeme dovolit. Ohledně komunikace se zákazníkem, i zde realizujeme postupně změny k lepšímu tak, aby bylo spojení s naším obchodem přirozené a dostalo se Vám relevantní odpovědi v co nejkratším termínu. Záleží nám na našich zákaznících a proto vaše hodnocení předám zítra ráno celému týmu. Věřte mi, že budou nadšení tak jako já. Přeji Vám pohodový závěr víkendu, pevné zdraví a silnou imunitu do nadcházejícího období. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, zákaznický poradce

19.10.2017

Kvalitní proaktivní komunikace

Krásné odpoledne přeji, předně bych Vám chtěl poděkovat za krásnou recenzi, kdy 5* je pro nás znamením, že svou práci odvádíme dobře :-) Neusneme na vavřínech a budeme se snažit i nadále poskytovat KVALITNÍ servis a RYCHLOST dodání uzpůsobit dnešní době ;-) Co se týče KOMUNIKACE, to je jeden z pilířů, na kterých stavíme náš obchod. Proto nás můžete kontaktovat nejen mailem, telefonicky ale nově i chatem, kde se snažíme radit a pomáhat od rána do večera :-) Děkuji ještě jednou, vaši recenzi předám celému týmu a Vám přeji pevné zdraví a pohodu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.10.2017 Věrka

Byli pohotový a ochotný.

Krásný den Věrko, děkujeme za Vaše hodnocení, celých 5* je pro nás odměnou za naši práci. Naším cílem je být pohotový a ochotný e-shop, vždyť, děláme to pro naše zákazníky. Pevně věřím, že budete spokojena i s produkty, které jste u nás zakoupila. Za celý tým společnosti AlfaFit Vám přeji příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce

17.10.2017 jana.m.

Velice rychlá a příjemná reakce

To, co není skladem, nejde vložit do objednávky

Krásný den Jano, děkujeme za kladné hodnocení, Vaše 4* jsou pro nás impulzem do další práce. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí, s jakou vyřizujeme dotazy našich zákazníků a současně s rychlostí dodání zboží k Vám. Ostatně, 99% produktů máme skladem a můžeme expedovat ještě týž den. U produktů, které nejsou dostupné automaticky vypínáme možnost nákupu. Tento postup je standardní, abychom zákazníka neklamali a předešli jsme tak úpravám objednávek. Samozřejmě i u takto nedostupného produktu se neváhejte obrátit na naše obchodní oddělení na e-mail info@alfafit.cz, kde se Vás ujme kompetentní osoba a zodpoví veškeré dotazy ohledně data naskladnění či očekávaného dodání produktu k nám od výrobce. Jakmile je výrobek opět k dispozici, lze produkt STANDARDNĚ vložit do košíku přes tlačítko KOUPIT. To je zárukou, že zboží je skladem a těší se k Vám :-) Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši objednávku a přeji pevné zdraví. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.10.2017

bezproblémový nákup

Vážený zákazníku, balíme pilně nové a nové objednávky, nicméně je pro nás velkou výzvou právě vaše ocenění - plných 5* je pro nás impulzem, že děláme svou práci dobře... Chci Vám za celý tým poděkovat, jsme rádi že nákup proběhl k vaší spokojenosti a Vámi vybrané produkty budou sloužit svému účelu. Přeji Vám příjemný den a zdravím za celý tým AlfaFitu. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

16.10.2017 Lenka

Objednávka byla vyřízena rychle, nenastaly žádné problémy s doručením, spokojenost.

Dobré ráno Lenko, děkuji za milá slova, za celý tým Vám děkuji, že jste ocenila naše služby plným počtem hvězdiček :-) Velmi si toho vážíme a věřím, že až předám vaše slova týmu, budou za ně velmi vděční. Objednávky můžeme vyřídit rychle, jelikož 99% zboží máme SKLADEM a při doručení se obracíme pouze na ověřené služby za velmi příznivé ceny. Přeji Vám, ať vámi vybrané produkty slouží svému účelu a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017 smith.pb

rychlost a přístup k zákazníkovi

žádná

Krásný den smith.pb, děkujeme za 5*, které jste udělil za naše služby. Jsme rádi, že jste ocenil zejména RYCHLOST dodání a PŘÍSTUP k zákazníkům. To jsou 2 body, na kterých každý den pracujeme, aby byly na co NEJLEPŠÍ úrovni. Vážíme si každého našeho zákazníka a děkujeme Vám ještě jednou za vaši objednávku. Přeji Vám příjemný závěr víkendu a těším se opět brzy naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017

příznivá cena rychlost osobní odběr dobrá komunikace

doporučuji

Krásný den, nevím na která slova reagovat dříve, tolik chvály :-) Předně však, děkuji za celý náš tým, že si vážíte PŘÍZNIVÉ CENY, rychlosti dodání a DOBRÉ KOMUNIKACE. Právě to jsou všechno body, na kterých každý den pilně pracujeme. Chceme Vám nabídnout příjemné ceny, naší snahou je ještě ten samý den balík zabalit a rozhodně komunikace je naše parketa. Ať už mailem, na sociálních sítích nebo na našem chatu, děláme to právě pro Vás, zákazníky kteří si cení Vámi zmíněných kladů. Děkuji a věřte mi, hned zítra celému týmu předám vaši pochvalu. Budou nadšení a s radostí se pustí do práce. Práce která má smysl. Vždyť přece, zdraví a pohyb je základ ;-) Ještě jednou přijměte poděkování za Vaši recenzi, věřím že i s Vámi vybranými produkty budete spokojen a přeji Vám příjemný závěr víkendu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017

rychlá komunikace a reakce obchodu

Krásné nedělní odpoledne přeji, děkujeme za vaši kladnou reakci na naše služby. Velmi si vážíme vašeho hodnocení a děkuji Vám za celý náš tým. Hned zítra předám vaše slova celému osazenstvu naší firmy. Budou stejně nadšení, jako já. Máme několik způsobů, jak se s námi spojit. Ať už mailem na info@alfafit.cz, telefonicky nebo nově i pomocí chatu, kde se snažíme být co nejdéle a to včetně víkendů (když to jde). Pilně pracujeme na zlepšení našich služeb a Vaše slova jsou pro nás motorem. Děkuji Vám za vaši objednávku, věřím že s produkty budete spokojen a přeji Vám příjemný a ničím nerušený závěr víkendu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.10.2017

Rychlé dodání, příjemná komunikace

Nic

Dobrý den, předně, děkujeme za Vaši objednávku v našem e-shopu. Za sebe i náš tým Vám chci vyjádřit poděkování, 90% je pro nás závazkem, abychom při Vaší příští objednávce naplnili očekávání na 100 ;-) Co se týče rychlosti dodání, děláme co můžeme :-) Máme 99% zboží skladem, tudíž si můžeme dovolit ihned po objednávce zboží expedovat k Vám, našim zákazníkům. Ohledně možností kontaktu s námi nabízíme jak náš mail info@alfafit.cz, tak telefonní linku a nově chat, kde jsme online od 8 do 17 hodin a poté dle našich možností ;-) Ještě jednou děkuji a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.10.2017 hanasek

Nabídka přehledná, mnoho možností placení i dodávky, rychlé dodání.

Krásné odpoledne, něco mi říkalo, abych se zastavil na Heureku a ono, krásná recenze a plných 5* :-) To je radost číst Vaše slova. Naše stránky doznaly vylepšení a stále na nich pracujeme tak, aby byly co nejpřívětivější. Jsme rádi, že Vám vyhovuje možnost výběru rozličných plateb i způsobu dodání. Jsme rádi, že i rychlost jste ocenil a věřte nám, snažíme se vždy dodat objednané zboží v co nejkratším termínu. Hned v pondělí předám vaše slova našim skladníkům, kterým patří velký dík. S láskou zabalí každý balík a věřte mi, pochvala je vždy potěší :-) Přeji Vám krásný den, pevné zdraví a naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz :-) Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.10.2017 Pavoti

Rychle, bez problémů. Spokojený.

Krásný den Pavoti, jsme rádi, že jste nás ohodnotil pnými 5 hvězdami :-) Věřte mi, že každé kladné hodnocení předávám v nejkratším možném čase a i Vaši pochvalu budu směřovat na své kolegy. Našim cílem jsou nejen příjemné CENY, ale také co nejkratší doba DODÁNÍ k našim zákazníkům a osobně mě těší, že i u Vaší objednávky se tak stalo :-) Doufám, že se opět setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz a přesvědčíme Vás, že každá další objednávka bude vyřízena bez otálení a k vaší SPOKOJENOSTI. Děkuji za celý tým naší společnosti, přeji Vám i vaší rodině pohodový víkend a stejně tak i pevné ZDRAVÍ. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

Proč nakoupit u nás

Proč nakoupit v našem internetovém obchodě?

Spolehlivý eshop

Bleskové vyřízení

Nad 3000 Kč dovoz zdarma

Výdejní místa v ČR i SK

Ověřeno zákazníky

Kde nás najdete?

Přejete si zasílat novinky mailem ?
Loga

Alfafit

Copyright (c) 2009 - 2017 AlfaFit s. r. o.
All Rights Reserved. www.alfafit.cz ,

Kontakt

tel./fax: +420 220 570 220
 e-mail: info@alfafit.cz

Copyright © eshop.alfafit.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© eshop.alfafit.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace