verze cz
verze cz
verze de
verze en
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

20.10.2017

Velice rychlé dodání, dobrá komunikace, vše OK. Spolehlivý obchod, doporučuji.

19.10.2017

Kvalitní proaktivní komunikace

Krásné odpoledne přeji, předně bych Vám chtěl poděkovat za krásnou recenzi, kdy 5* je pro nás znamením, že svou práci odvádíme dobře :-) Neusneme na vavřínech a budeme se snažit i nadále poskytovat KVALITNÍ servis a RYCHLOST dodání uzpůsobit dnešní době ;-) Co se týče KOMUNIKACE, to je jeden z pilířů, na kterých stavíme náš obchod. Proto nás můžete kontaktovat nejen mailem, telefonicky ale nově i chatem, kde se snažíme radit a pomáhat od rána do večera :-) Děkuji ještě jednou, vaši recenzi předám celému týmu a Vám přeji pevné zdraví a pohodu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.10.2017 Věrka

Byli pohotový a ochotný.

Krásný den Věrko, děkujeme za Vaše hodnocení, celých 5* je pro nás odměnou za naši práci. Naším cílem je být pohotový a ochotný e-shop, vždyť, děláme to pro naše zákazníky. Pevně věřím, že budete spokojena i s produkty, které jste u nás zakoupila. Za celý tým společnosti AlfaFit Vám přeji příjemný den a pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce

17.10.2017 jana.m.

Velice rychlá a příjemná reakce

To, co není skladem, nejde vložit do objednávky

Krásný den Jano, děkujeme za kladné hodnocení, Vaše 4* jsou pro nás impulzem do další práce. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí, s jakou vyřizujeme dotazy našich zákazníků a současně s rychlostí dodání zboží k Vám. Ostatně, 99% produktů máme skladem a můžeme expedovat ještě týž den. U produktů, které nejsou dostupné automaticky vypínáme možnost nákupu. Tento postup je standardní, abychom zákazníka neklamali a předešli jsme tak úpravám objednávek. Samozřejmě i u takto nedostupného produktu se neváhejte obrátit na naše obchodní oddělení na e-mail info@alfafit.cz, kde se Vás ujme kompetentní osoba a zodpoví veškeré dotazy ohledně data naskladnění či očekávaného dodání produktu k nám od výrobce. Jakmile je výrobek opět k dispozici, lze produkt STANDARDNĚ vložit do košíku přes tlačítko KOUPIT. To je zárukou, že zboží je skladem a těší se k Vám :-) Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši objednávku a přeji pevné zdraví. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, zákaznický poradce

16.10.2017

bezproblémový nákup

Vážený zákazníku, balíme pilně nové a nové objednávky, nicméně je pro nás velkou výzvou právě vaše ocenění - plných 5* je pro nás impulzem, že děláme svou práci dobře... Chci Vám za celý tým poděkovat, jsme rádi že nákup proběhl k vaší spokojenosti a Vámi vybrané produkty budou sloužit svému účelu. Přeji Vám příjemný den a zdravím za celý tým AlfaFitu. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

16.10.2017 Lenka

Objednávka byla vyřízena rychle, nenastaly žádné problémy s doručením, spokojenost.

Dobré ráno Lenko, děkuji za milá slova, za celý tým Vám děkuji, že jste ocenila naše služby plným počtem hvězdiček :-) Velmi si toho vážíme a věřím, že až předám vaše slova týmu, budou za ně velmi vděční. Objednávky můžeme vyřídit rychle, jelikož 99% zboží máme SKLADEM a při doručení se obracíme pouze na ověřené služby za velmi příznivé ceny. Přeji Vám, ať vámi vybrané produkty slouží svému účelu a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017 smith.pb

rychlost a přístup k zákazníkovi

žádná

Krásný den smith.pb, děkujeme za 5*, které jste udělil za naše služby. Jsme rádi, že jste ocenil zejména RYCHLOST dodání a PŘÍSTUP k zákazníkům. To jsou 2 body, na kterých každý den pracujeme, aby byly na co NEJLEPŠÍ úrovni. Vážíme si každého našeho zákazníka a děkujeme Vám ještě jednou za vaši objednávku. Přeji Vám příjemný závěr víkendu a těším se opět brzy naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017

příznivá cena rychlost osobní odběr dobrá komunikace

doporučuji

Krásný den, nevím na která slova reagovat dříve, tolik chvály :-) Předně však, děkuji za celý náš tým, že si vážíte PŘÍZNIVÉ CENY, rychlosti dodání a DOBRÉ KOMUNIKACE. Právě to jsou všechno body, na kterých každý den pilně pracujeme. Chceme Vám nabídnout příjemné ceny, naší snahou je ještě ten samý den balík zabalit a rozhodně komunikace je naše parketa. Ať už mailem, na sociálních sítích nebo na našem chatu, děláme to právě pro Vás, zákazníky kteří si cení Vámi zmíněných kladů. Děkuji a věřte mi, hned zítra celému týmu předám vaši pochvalu. Budou nadšení a s radostí se pustí do práce. Práce která má smysl. Vždyť přece, zdraví a pohyb je základ ;-) Ještě jednou přijměte poděkování za Vaši recenzi, věřím že i s Vámi vybranými produkty budete spokojen a přeji Vám příjemný závěr víkendu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.10.2017

rychlá komunikace a reakce obchodu

Krásné nedělní odpoledne přeji, děkujeme za vaši kladnou reakci na naše služby. Velmi si vážíme vašeho hodnocení a děkuji Vám za celý náš tým. Hned zítra předám vaše slova celému osazenstvu naší firmy. Budou stejně nadšení, jako já. Máme několik způsobů, jak se s námi spojit. Ať už mailem na info@alfafit.cz, telefonicky nebo nově i pomocí chatu, kde se snažíme být co nejdéle a to včetně víkendů (když to jde). Pilně pracujeme na zlepšení našich služeb a Vaše slova jsou pro nás motorem. Děkuji Vám za vaši objednávku, věřím že s produkty budete spokojen a přeji Vám příjemný a ničím nerušený závěr víkendu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.10.2017

Rychlé dodání, příjemná komunikace

Nic

Dobrý den, předně, děkujeme za Vaši objednávku v našem e-shopu. Za sebe i náš tým Vám chci vyjádřit poděkování, 90% je pro nás závazkem, abychom při Vaší příští objednávce naplnili očekávání na 100 ;-) Co se týče rychlosti dodání, děláme co můžeme :-) Máme 99% zboží skladem, tudíž si můžeme dovolit ihned po objednávce zboží expedovat k Vám, našim zákazníkům. Ohledně možností kontaktu s námi nabízíme jak náš mail info@alfafit.cz, tak telefonní linku a nově chat, kde jsme online od 8 do 17 hodin a poté dle našich možností ;-) Ještě jednou děkuji a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.10.2017 hanasek

Nabídka přehledná, mnoho možností placení i dodávky, rychlé dodání.

Krásné odpoledne, něco mi říkalo, abych se zastavil na Heureku a ono, krásná recenze a plných 5* :-) To je radost číst Vaše slova. Naše stránky doznaly vylepšení a stále na nich pracujeme tak, aby byly co nejpřívětivější. Jsme rádi, že Vám vyhovuje možnost výběru rozličných plateb i způsobu dodání. Jsme rádi, že i rychlost jste ocenil a věřte nám, snažíme se vždy dodat objednané zboží v co nejkratším termínu. Hned v pondělí předám vaše slova našim skladníkům, kterým patří velký dík. S láskou zabalí každý balík a věřte mi, pochvala je vždy potěší :-) Přeji Vám krásný den, pevné zdraví a naviděnou na našem e-shopu www.alfafit.cz :-) Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.10.2017 Pavoti

Rychle, bez problémů. Spokojený.

Krásný den Pavoti, jsme rádi, že jste nás ohodnotil pnými 5 hvězdami :-) Věřte mi, že každé kladné hodnocení předávám v nejkratším možném čase a i Vaši pochvalu budu směřovat na své kolegy. Našim cílem jsou nejen příjemné CENY, ale také co nejkratší doba DODÁNÍ k našim zákazníkům a osobně mě těší, že i u Vaší objednávky se tak stalo :-) Doufám, že se opět setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz a přesvědčíme Vás, že každá další objednávka bude vyřízena bez otálení a k vaší SPOKOJENOSTI. Děkuji za celý tým naší společnosti, přeji Vám i vaší rodině pohodový víkend a stejně tak i pevné ZDRAVÍ. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.10.2017 Biker

Rozumná cena, rychlost dodání.

Krásný podvečer, děkujeme Vám za milé hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen jak s cenou Vámi vybraných produktů, tak s rychlostí. Předám Vaši pochvalu našim skladníkům, kteří vždy odvedou skvělou práci a jsem rád, že jste ji ocenil i Vy. Přeji Vám příjemný víkend a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.10.2017 Josef Rabina

Jsme s manželkou spokojeni výběrem i rychlostí dodání.

Je potřeba zaměstnancům přidat na měsíčním platě v roce 2018. Pošlete mně zpět na přiložený email, jak to z navýšením mzdy pro rok 2018 provedete, případně v jaké výši? To jsem na vás zvědav co mně reálně odpovíte. Prosím ať zodpovědná osoba v odpovědi uvede svoje jméno funkci a telefonní kontakt. Už není více co dodat. Josef Rabina, tohoto času už zasloužilý pensista , spojení přes mobil 607907552.

Dobrý den, děkujeme Vám za vaše hodnocení, 5* je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře a hned v pondělí předám celému týmu Vaše slova... Co se týče Vašeho dotazu, prosím obraťte se na náš mail info@alfafit.cz kde se Vás ujme zodpovědná osoba. Není vhodné tuto problematiku řešit prostřednictvím Heureky. Přeji Vám i vaší ženě mnoho zdraví, ať Vámi vybrané produkty slouží svému účelu a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

06.10.2017 Andrea

Velký výběr, dobré ceny, krátká dodací lhůta, dobrá komunikace. Nemám, co bych vytkla.

Dobrý den Andreo, velmi si ceníme Vaší zpětné vazby na náš servis. Snažíme se neustále zkvalitňovat naši nabídku a jsme rádi, že šíře našeho sortimentu Vám vyhovuje. Ostatně, 99% zboží máme skladem a proto je pro nás radostí dodat zboží k našim zákazníkům v co nejkratším možném termínu. Jsme k zastižení na našem mailu info@alfafit.cz, dále pak na naší zákaznické lince a nově jsme ONLINE na našem CHATU, kde Vám poradíme profesionálně a kvalitně. Děkujeme ještě jednou za Vaši objednávku, běžím předat Vaše kladné hodnocení celému týmu a Vám přeji jménem společnosti AlfaFit pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

05.10.2017 Janča

rychlovka,bez problemu,doporucuju

Krásný den Jančo, jsme rádi, že Vám vaše objednávka dorazila rychle a vše proběhlo bez problémů. Jsme rádi, že náš obchod doporučujete a ihned tuto radostnou zprávu předám celému týmu. Ještě jednou Vám děkuji za Vaši objednáku jménem celého týmu a přeji příjemný večer. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

05.10.2017 Zlobidylko21

Rychlé dodání zboží. Solidní ceny. Pestrá nabídka zboží.

Solidní e-shop, nabízí pestrý sortiment zboží za dobré ceny. Rychlé dodací lhůty. Tohle byl můj první nákup na AlfaFITU, ale určitě ne poslední !

Dobrý podvečer, naším cílem je dostat objednávku k zákazníkům tak rychle, jak je to jen možné. Více než 99% sortimentu máme SKLADEM a proto jej naši skladníci s láskou zabalí a ihned expedují. Naše CENY se snažíme držet co nejníže to jde ;-) A jsme rádi, že oceňujete i pestrost nabídky. Neustále sortiment rozšiřujeme i na základě podnětů od Vás. Proto sledujte sekci NOVINKY na našem e-shopu. Jsme rádi, že Váš první nákup proběhl bez problémů a věříme, že i další budou stejně tak radostné :-) Děkuji Vám za celý náš tým a přeji hezký závěr dne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017 Monika

dobrá cena,rychlost a dobrá komunikace

doporučuji

Krásný podvečer Moniko, upřímně, udělala jste nám nesmírnou radost. Vašich 5* je pro nás odměnou za naši práci. Velmi si vážíme každého hodnocení a myslím, že mohu poděkovat svým jménem za celý náš tým. Hodnocení našich spokojených zákazníků je důkazem toho, že svou práci děláme opravdu dobře a dokážeme naplnit očekávání NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ. Jsme rádi, že si ceníte našich krásných CEN. Věříme, že i v budoucnosti využijete naší nabídky, kterou neustále aktualizujeme. Co se expedice zboží týče, máme 99% produktů SKLADEM, tudíž v den přijetí objednávky na ní začínáme pracovat a ideálně ještě ten den je s láskou zabalena naším týmem skladníků. V rámci komunikace jsme pak odvedli velký kus práce a jsme rádi, že je to vidět. Můžete využít telefonní linku, mail info@alfafit.cz nebo náš CHAT, kde se snažíme poradit, vyslechnou a pomoci nejen s výběrem z naší široké nabídky :-) Ještě jednou mi dovolte poděkovat Vám za hodnocení našeho e-shopu a budu se těšit opět naviděnou na našich stránkách. Přeji vám pevné zdraví a klid v duši. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017 Tomáš L.

výborné ceny rychlost

Dobré odpoledne Tome, při pondělku jste nám udělal obrovskou radost. Po víkendu jsme v plném nasazení ale na Vašich 5 hvězdiček musím odpovědět hned. Velmi si Vašho KLADNÉHO hodnocení vážíme a věřím, že udělá radost celému týmu. Naše ceny se snažíme držet na přívětivé úrovni, protože ZDRAVÍ je přece to nejcennější a občas je potřebné mu pomoci. Máme 99% zboží skladem a proto můžeme Vaše objednávky ihned expedovat! Každou jednu s láskou zabalíme a snažíme se ji dostat k Vám co nejdříve. Vždy vás o tom informujeme, ať už telefonicky nebo mailem. Já Vám jménem naší společnosti děkuji a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017 Jana P.

Nakupuju zde pravidelně řadu let a nikdy jsem neměla s produktem nebo s dodáním nějaký problém, takže doporučuju.

Dobrý den Jano, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená již řadu let a doufám, že Vás ani v budoucnu nezklameme. Máme 99% zboží skladem a proto můžeme vždy expedovat k našemu zákazníkovi, kterého si vážíme. Děkujeme za doporučení našeho obchodu a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám pevné zdraví, pohodový den a ještě jednou děkuji za celý tým společnosti AlfaFit. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

02.10.2017

ZBOŽÍ PODLÉHÁ TEPLOTNÍMU LIMITU- NENÍ DOBRÉ ABY JEZDILO NA AUTĚ DORUČ. SLUŽBY

Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi. Velmi si jí vážíme a doufám, že zboží Vám dorazilo v pořádku. Přeji Vám za celý tým společnosti AlfaFit pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

30.09.2017

velice rychle expedovani zbozi, vse v poradku, doporucuji obchod

Dobrý den přeji, Vašich 5 hvězdiček je pro nás obrovská pocta. Děkujeme za krásné hodnocení. Objednávku můžeme expedovat ihned, protože 99% zboží máme skladem. Poctivě zabalené zboží je základ, proto jsme rádi, že dorazilo v pořádku a bude sloužit svému účelu. Doporučení nákupu si vážíme a věříme, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den za celý náš tým... Tomáš, zákaznický poradce za AlfaFit

30.09.2017

Doporučuji Super

Dobrý den, celých 5* je pro nás povzbuzením! Odměnou za to, co děláme právě pro Vás, pro naše zákazníky. Vše začíná příchodem na naše stránky www.alfafit.cz, Vaší objednávkou a Vaše hodnocení je pro nás třešničkou na dortu. Děkuji Vám za celý náš tým, hned v pondělí předám Vaše hodnocení kolegům. Budou zcela jistě nadšení tak jako já... Věřím, že Vámi vybrané produkty naplní Vaše očekávání a pokud by byly jakékoliv dotazy, napište nám. Já Vám přeji pevné zdraví a pohodový víkend. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.09.2017 Jana Kovářová

Rychlé vyřízení objednávky. Vše v pořádku.

Dobrý den paní Kovářová, je večer, když reaguji na Vaše hodnocení a věřte mi, je nejen pro mne, ale celý náš tým oceněním naší práce. Rozeslal jsem maily na všechny strany, abych takto před víkendem potěšil kolegy jak z oddělení obchodu, tak skladníky, kteří s láskou zabalili Vaši objednávku. Já Vám za ni děkuji a doufám, že se opět brzy setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz ;-) Každopádně mi ještě dovolte popřát Vám krásný víkend. Má být krásně, tak posilte své zdraví pobytem na sluníčku. Za celý náš tým děkuji a přeji pevné zdraví. Tomáš, zákaznický poradce společnosti AlfaFit

24.09.2017 Lenka

velký výběr, dobrá cena, rychlost

není

super

Dobrý den Lenko, takto při pondělku hned 5 hvězd, to je sen každého týmu a my si Vaší recenze velmi vážíme! Děkujeme Vám za ocenění naší práce. Náš sortiment se snažíme neustále rozšiřovat, zkvalitňovat a zejména přizpůsobit požadavkům našich zákazníků. Děláme maximum, abychom nabídli vše, po čem Vaše zdraví či sportovní výkon touží. Samozřejmě, dobrá cena je základ a děkujeme, že i tuto složku oceňujete. Každý měsíc připravujeme akční nabídku. A i rychlostí jste odhadla, na čem nám záleží. Když je vše nakloněno objednávce, expedujeme ještě ten den, případně druhý pracovní den tak, aby bylo zboží co nejdříve u Vás. Navíc, 99% zboží máme skladem, takže si to můžeme dovolit. Ještě jednou děkuji za celý tým společnosti AlfaFit, že jste byla spokojená a ocenila naši snahu. Věřím, že se opět, až přijde ta pravá chvíle, setkáme na našich stránkách. Přeji Vám příjemný den a pohodový vstup do pracovního týdne. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

24.09.2017

dobrý obchod

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. 5 hvězd je pro nás informací, že svou práci děláme dobře. Vážíme si Vaší kladné recenze a doufáme, že s Vámi vybranými produkty budete více než spokojena a věříme, že se opět brzy uvidíme na stránkách našeho obchodu. Přejeme pevné zdraví v nadcházejícím období, kdy je ohrožena naše imunita a to nejen Vám, ale celé rodině. Jménem společnosti a celého týmu Vám děkuji za Vaši objednávku a přeji příjemný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

19.09.2017 Silvia

Super sortiment, bez výhrad

Krásný den Silvie, děkujeme Vám za super recenzi. Plný počet hvězdiček, o tom sní každý den celý náš tým a jsme rádi, že jsme je získali od Vás. Snažíme se, aby náš sortiment neustále rostl, bujel a vyvíjel se na základě podnětů právě od Vás. Naším cílem je mít široký sortiment, který uspokojí i ty nejnáročnější návštěvníky na našem e-shopu. Jsme rádi, že k nim patříte i Vy a Vaší objednávky si velmi vážíme a děkujeme za ní. Doufám, že se brzy opět shledáme na našich stránkách. Za celý náš tým Vám přeji příjemný den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.09.2017

Rychlá dodávka

Dobrý den, jsme rádi, že si ceníte naší dodací lhůty. 99% zboží máme skladem a proto jej můžeme ihned expedovat právě Vám - našim spokojeným zákazníkům. Děkujeme Vám za pozitivní recenzi, ihned ji jdu předat kolegům do skladu, budou velmi potěšeni. Já Vám děkuji za objednávku v našem e-shopu a pevně věřím, že se opět brzy uvidíme na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.09.2017 Lookylook

Rychlá komunikace, dobrá nabídka, dobré ceny

prozatím nemám co bych zmínil

Krásný den Lookylook, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, která je pro nás velmi důležitá. Je to pro nás impuls do naší práce. Předám Vaše slova celému týmu a za něj již nyní velmi děkuji. Naším cílem je neustále rozšiřovat nabídku o novinky a současně udržet příznivé ceny právě pro Vás, naše zákazníky. Ještě jednou děkujeme za Vaši objednávku. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

17.09.2017 Roman Kunz

Perfektní komunikace při úpravě objednávky.

Dobrý den Romane, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si jí vážíme a věříme, že i do budoucna budete s našimi službami spokojen. Těšíme se naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný a pohodový den. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

16.09.2017

Velky vyber kvalitních produktu za velmi příznivé ceny.Hlavne u výrobku LR.

Krásný den Vám přeji, děkuji předně za celý náš tým za Vaše hodnocení, pozitivní hodnocení, které je pro nás zárukou, že svou práci děláme dobře. Snažíme se naši nabídku neustále nejen zkvalitňovat, ale taktéž rozšiřovat. Ceníme si podnětů každého z Vás na novinky a snažíme se je dostat v co nejkratší době do naší nabídky. Děkujeme za Vaši objednávku, doufáme, že spokojenost bude i na Vaší straně a těšíme se opět brzy naviděnou na naší stránce www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

12.09.2017

prodávají značku Just

Krásný den přeji, velmi mě těší Vaše hodnocení, 100% je pro nás známkou, že svou práci děláme dobře. V naší nabídce naleznete širokou škálu produktů, mimo Just například Grešík, Dědek kořenář, Dr. Popov a další. Věříme, že si vybere každý. Doufám, že produkty zakoupené u nás poslouží svému účelu. Děkujeme Vám za Vaši objednávku a brzy se těšíme naviděnou na našem e-shopu. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

12.09.2017 Ala

Siroky sortiment,dobra komunikacia

Krásný den Alo, Vaše recenze mne velmi potěšila a předám informaci celému týmu. Snažíme se neustále rozšiřovat sortiment o kvalitní produkty a současně zachovat příznivé ceny. Zákazníka se snažíme vždy informovat a aktuálně jsme rozšířili naše služby o chat, kde se snažíme být co nejdelší časový úsek, tudíž se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Věříme, že i příště nám zachováte důvěru a uvidíme se brzy naviděnou opět na našich stránkách www.alfafit.cz Přeji Vám příjemný den a mnoho radosti s Vašimi produkty, které jste u nás zakoupila... Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

12.09.2017

Pro mne dostupné a nemusím platit poštovné

Krásný den Vám přeji :-) Vaše recenze nám dnes vykouzlila úsměv na rtech celého týmu. Je zárukou, že svou práci děláme dobře a hlavně, že ji děláme pro Vás. Doufám, že Vámi vybraný produkt splní očekávání a do budoucna se opět na nás s důvěrou obrátíte. Těšíme se brzy naviděnou v našem e-shopu www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.09.2017 princ dvojí krve

Toto byla moje první zkušenost, doufám, že příště to bude ještě lepší...

Krásný den přeji, jsme rádi, že jste dal 100% a věříme, že příště to bude 110% minimálně :-) Předně Vám chci poděkovat za celý tým, Vaše hodnocení a ocenění naší práce je pro nás velmi důležité. Vidíme, že to co děláme, děláme dobře a má to smysl. Pokud Vás napadá jakýkoliv způsob, jak Vám nákup příště ještě více zpříjemnit, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Ať už na našich stránkách prostřednictvím chatu, na mail info@alfafit.cz nebo prostřednictvím naší telefonické linky. Děkujeme za Vaši objednávku a těšíme se naviděnou na našich stránkách www.alfafit.cz Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.09.2017 Ina

Vstřícnost - paní z obchodu volala kvůli upřesňující informaci, špatně jsem zadala něco v objednávce

Vážená Ino, Vaší objednávky si velmi vážíme a Vaše recenze je oceněním naší práce. Za své kolegyně Vám děkuji, snaží se vždy maximálně pomoci, poradit nebo doporučit nejvýhodnější postup pro naše zákazníky. Věřím, že Vám vámi vybraný produkt pomůže a věřte mi, těšíme se naviděnou opět na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

11.09.2017 verah

Rychlé jednání, účinná komunikace.

Věro, děkujeme Vám za krásné hodnocení. Je to pro nás zpětná vazba, která dokazuje, že svou práci děláme skvěle a hlavně pro Vás - naše zákazníky! Je vidět, že se vyznáte ;-) Děkujeme za Vaši objednávku a budeme se těšit naviděnou brzy opět na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

09.09.2017

Bezproblémový, bleskový obchod. Naprostá spokojenost.

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši objednávku... Doufám, že Vám pomůže k zefektivnění činností, ať už sportujete či potřebujete podpořit Váš výkon :-) V případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Děkujeme ještě jednou za Vaši objednávku a těšíme se opět naviděnou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za společnost AlfaFit

08.09.2017

Spravne fungujici e-shop.

Dobrý den, Vaší objednávky si velmi vážíme a zejména oceňujeme, že jste spokojena s našimi službami komplexně. Vždy se snažíme nejen o profesionální, ale zejména osobní přístup ke každému. Doufáme, že Vámi objednané produkty Vám pomohou zejména při podpoře zdraví ať Vás, či členů rodiny. Děkujeme za důvěru a těšíme se na Vaši návštěvu na našem e-shopu. Tomáš, zákaznický poradce společnosti AlfaFit

07.09.2017

Na e-shopu nakupuji pravidelně. Nikdy se mi nestalo, že by neměli mnou vybrané produkty, na on-line chatu mají kvalitní poradenství a dodací lhůty téměř okamžité. Za mne mohu jen doporučit.

Krásný den přejeme :-) Jsme rádi, že jste naší zákaznicí a vážíme si, že se k nám ráda a s důvěrou vracíte. Online chat jsme spolu s našimi stránkami vylepšili. Nyní jsme online prakticky pořád. Nicméně stále platí, že náš chat je tu zejména pro Vás - rádi poradíme s výběrem, objednávkou či dohledáme dostupnost nebo expiraci zboží. Děkujeme za Vaše doporučení, nesmírně si ho vážíme a je hnacím motorem pro náš tým. Těšíme se na Váš další nákup. Tomáš - zákaznický poradce za společnost AlfaFit

07.09.2017

Cena zboží

Krásný den, jsme rádi, že cena je pro Vás příjemná. Ostatně, naším cílem je nabdnout maximum našich produktů za ceny, které potěší právě Vás - naše zákazníky. Pokud ještě nejste registrován, vřele doporučuji - na vybrané výrobky poskytujeme dodatečnou slevu. Děkujeme za Váš nákup a těšíme se brzy opět nashledanou na našich stránkách. Tomáš, zákaznický poradce za AlfaFit

06.09.2017 Lada

Byla jsem mile překvapena, bleskurychle dodání, výborná komunikace

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

05.09.2017 Verca

Je to tak ze si muzu vybrat a mam prehled,klidne v pohode doma,nikam nemusim pro to zbytecne jezdit:super!!!!

Muzu jen doporucit,jste skveli,jen tak dal.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

04.09.2017 Vlastaman

Bylinky a vitamíny na všechno a pro všechny

Jen maličkost v podobě hledání produktu...

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.09.2017 *

vse velmi rychle a super domluva

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.09.2017

Zboží dobře zabalené v krabičce a ještě v bublinkové fólii Možnost vrátit zboží za sníženou cenu s předtištěnou nalepovací etiketou Nízká cena

Obchod doporučuji je spolehlivý, zboží rychle doručené, kvalitně zabalené a za super cenu!

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

01.09.2017 Lenka V.

Jsem naprosto spokojena s bleskovou rychlostí, s jakou byla moje objednávka vyřízena, určitě zde nakoupím znovu.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

29.08.2017

Doporučuji, při mém prvním nákupu jsem plně spokojen.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

27.08.2017 jan

Vše OK.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

25.08.2017 Androll

Jsem velmi spokojena s komunikací obchodu.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

25.08.2017

Nejlepší cena

Žádná

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

24.08.2017 Waltter

Super jednání

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

23.08.2017

OK

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

22.08.2017 miroslav

kvalita , vstřícnost , výborná komunikace , super ceny , výborná přehlednost stránek

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

21.08.2017 Lenka

Velká spokojenost a profesní přístup výborný

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

20.08.2017

Poměrně levné zboží, rychlé doručení.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

18.08.2017 vavrochova

Rychle vyrizeni objednavky

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

17.08.2017 DZ

Rychlost a důvěryhodnost. Obchod doporučuji

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

17.08.2017

Doporucuji

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

16.08.2017

rychlost spolehlivost

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

13.08.2017 Klaška Václav

nikam nemusím chodit

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

12.08.2017 daky

RYCHLOST VYŘÍZENÍ

Nákup doporučuji

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

09.08.2017 Milan

skvělá komunikace obchodu a výborné ceny zboží

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

09.08.2017 Ráďa

+ široká nabídka, přehledné stránky - o ničem nevím

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

09.08.2017 jana

Rychlé vyřízení objednávky, perfektní komunikace

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

06.08.2017 dzeina.b

Vlice milé a ochotné oparátorky na telefonu. Druhý den jsem měla zboží doma!

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Viktorie Rádlová, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.08.2017

rychlost vyřízení objednávky na jedničku

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.08.2017 Jana

Jsem spokojená s výhodami, které poskytujete. nemám žádné výhrady. Díky

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

01.08.2017

vyborne

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

31.07.2017 danča

velký výběr dobré ceny rychlé dodání

nevím o žádné

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

30.07.2017

nákup z domova

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

30.07.2017

Dobra cena, rychly obchod, vse bez problemu

Toto byl prvni nakup, urcite nakoupim opet

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

27.07.2017 Stálá zákaznice Eva

Zboží doručeno již druhý den, chválím obchod

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

23.07.2017 Věra

S obchodem i zbožím jsem byla velice spokojená.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

22.07.2017 miluše

Jsem s tímto obchodem a jeho příjemnými pracovníky velice spokojena.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

22.07.2017

Chtěla jsem konkrétní výrobek, který byl na stránkách. Škoda jen, že místo 2 ks měli pouze 1.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Velmi nás mrzí vzniklá situace. Stav zboží na skladě a jeho zobrazení v e-shopu se pravidelně aktualizuje. Pokud se stane, že si zákazník objedná zboží, které není skladem, jedná se bohužel o technickou chybu nebo jako v tomto případě výpadek dodavatele. V takovém případě zákazníka obratem kontaktujeme telefonicky a pokud není k zastihnutí, informujeme ho mailem a domluvíme s ním další postup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

21.07.2017

Rychlé vyřízení objednávky. Objednávka byla k vyzvednutí hned druhý den na výdejním místě, kde mi ji vydala příjemná obsluha.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

21.07.2017 Veronika

rychlost dodání a kvalita výrobku

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Viktorie Rádlová, za společnost AlfaFit s.r.o.

20.07.2017

velká spokojenost

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Viktorie Rádlová, za společnost AlfaFit s.r.o.

20.07.2017

Rychle vyřízení objednávky spokojenost

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Viktorie Rádlová, za společnost AlfaFit s.r.o.

19.07.2017

vyberu si v klidu co potřebuji za zboží

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

18.07.2017

rychle vyrizeni objednavky,zbozi naprosto v poradku.jsem spokojena

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Viktorie Rádlová, za společnost AlfaFit s.r.o.

16.07.2017

jsem spokojená s širokou nabídkou a rychlostí vyřízení

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

09.07.2017

Bez připomínek

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

09.07.2017 Petra

Široký sortiment zboží, Rychlý dodací termín

Všem nakupujícím vřele doporučuji.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

08.07.2017

Doporučuji, super komunikace, rychlé dodání, bezva ceny :-).

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

07.07.2017

výhodná cena zboží

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

06.07.2017

Přehledná nabídka zboží, možnost placení převodem z účtu, příznivé ceny

Mile mě překvapila rychlost vyřízení objednávky , zboží bylo doručeno druhý pracovní den !

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

04.07.2017

cena a rychlost dodání

Spokojenost!

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

04.07.2017 Zakaznice

Vyhoda ze mohu zbozi vyzvednout a zaplatit osobne a vyrobek me prijde levneji.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.07.2017

Geniální cena,geniální poradenství,geniální rychlost!! Příjemné a vstřícné jednání po telefonu!! Druhý den dopoledne jsem měl zboží doručené doma. Kvalitně zabalené. Není co vytknout.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

03.07.2017 mary

Ceny jsou lepší než jinde,jednání rychlé-spokojena.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

29.06.2017 jarka

Nákup z pohodlí domova, bez problémů a rychle.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

28.06.2017 Máta

Rychlé, profesionální jednání. Velmi oceňuji, že v balíčku byla přiložena nálepka pro možnost vrátit balíček bezplatně odesílateli.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

26.06.2017

rychlý, přehledný nákup

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

25.06.2017

Rychlá komunikace i dodání Zajímavé zboží

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

23.06.2017 Kiki

Nelze na prodejně platit kartou, pouze v hotovosti. Což v dnešní době vidím jako problém.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Možnost on-line platby v e-shopu zavedenou nemáme a v tuto chvíli o zřízení služby neuvažujeme. Proces platby je pro prodejce zatížený několikaprocentním poplatkem z transakce. Pokud bychom zavedli službu on-line platby za těchto podmínek, museli bychom přistoupit ke zdražení celého sortimentu, což není naším cílem. Naší snahou je udržet ceny zboží na co možné nejnižší úrovni. Jana Černá, za společnost AlfaFit s.r.o.

22.06.2017 T.

- rychlost - šíře sortimentu - komunikace - ceny

- žádné!

Doporučuji jak sportovcům, tak milovníkům alternativní léčby. Seženou vše za skvělé ceny a rychle dodají... ZKUSTE TO I VY!

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

22.06.2017 Rad

rychlost, dobrá cena

o žádných nevím

super

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

20.06.2017 Zuzana

prípravok aj spôsob objednania nám doporučili, nemusím zháňať, objednám

Ešte zatiaľ nemám skúsenosti, teraz prvý krát som nakupovala. Ak nám prípravok pomôže, určite budem propagovať, a ďalej si budem objednávať.

Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Jana Nováková, za společnost AlfaFit s.r.o.

Proč nakoupit u nás

Proč nakoupit v našem internetovém obchodě?

Spolehlivý eshop

Bleskové vyřízení

Nad 3000 Kč dovoz zdarma

Výdejní místa v ČR i SK

Ověřeno zákazníky

Kde nás najdete?

Přejete si zasílat novinky mailem ?
Loga

Alfafit

Copyright (c) 2009 - 2017 AlfaFit s. r. o.
All Rights Reserved. www.alfafit.cz ,

Kontakt

tel./fax: +420 220 570 220
 e-mail: info@alfafit.cz

Copyright © eshop.alfafit.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© eshop.alfafit.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace