verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet
Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

21.05.2018 Matylda

Rychlé vyřízení, balíček došel v pořádku :-)

žádné

21.05.2018 Monika

velmi rychlé a operativní jednání

Výborná komunikace, dopoledne jsem objednala a již odpoledne měla zboží na výdejním místě!

20.05.2018 Richard

Sehnali jsme zde produkt, který se již údajně přestal vyrábět.

20.05.2018

snadné objednání, brzké doručení objednaného produktu

Dobré ráno, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval jak za vaši objednávku, tak čas věnovaný vyplnění dotazníku. O to víc mne těší, že se jedná o KLADNOU recenzi z vaší strany. Snažíme se vždy odvést profesionální práci a jsem proto rád, že máte s naším obchodem tu nejlepší zkušenost. Na možnostech objednání neustále pracujeme tak, aby bylo intuitivní a příjemné. Co se týče RYCHLOSTI DODÁNÍ, ihned vaši zprávu jdu předat našemu týmu skladníků, které vaše zpráva jistě potěší. Děkujeme a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

18.05.2018

jsem spokojená, vše přišlo velice rychle a v pořádku

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a hned zítra předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Ohledně bezpečí, vždy se snažíme balíky vystlat tak, aby bylo zboží zabezpečeno proti poškození. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

15.05.2018 Milan

naprosto spolehliví

Dobrý den Milane, jsem velmi rád, že ve vašem KLADNÉM hodnocení zaznělo slovo SPOLEHLIVOST. Právě toto je jeden z pilířů, na kterém stavíme. Chceme být eshopem, který je lidský a přístupný, s důrazem na rychlost a spolehlivost. Naším cílem je poskytnout maximální péči našim zákazníkům tak, aby vždy odcházeli spokojení. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách www.alfafit.cz Krásný den za společnost AlfaFit přeje, Tomáš, váš zákaznický poradce ♪♫♪♪

13.05.2018

Rychlost

Dobré den, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Hned předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

12.05.2018

OK

Krásný nedělní den přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás závazkem do dalších dnů i měsíců. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

11.05.2018 Alča

Rychlé vyřízení objednávky, rychlé dodání.

Dobré den Alčo, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Hned zítra předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

10.05.2018

nemusím shánět produkty po prodejna a jsou i zajímavé ceny

Dobré ráno, děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a já doufám, že zavládla spokojenost i s vámi objednanými produkty. Děláme vše pro to, abychom měli atraktivní produkty pro všechny naše zákazníky. Zprávu ohledně CEN ihned předám našemu obchodnímu oddělení. Věřte mi, dávají si záležet, aby bylo zboží vždy k dispozici za příjemné ceny.. Dovolte mi poděkovat vám za vaši objednávku i čas, strávený vyplněním dotazníku. Přeji vám příjemný den a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

09.05.2018

RYCHLOST

NIC

Dobré ráno, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodový víkend přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

08.05.2018 sidonie

nelze zásilku platit kartou, pouze za hotové

dobrá otevírací doba, příjemný a ochotný personál

Dobré ráno Sidonie, velmi si vážíme vaší kladné recenze a těší nás, že jste spokojena s naším výdejním místem. Kolegyním předám ihned kladnou zpětnou vazbu a těšíme se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

08.05.2018

Výdejní místo se nachází nedaleko městské dopravy.

Dobrý den, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za vaši kladnou recenzi, které si celý tým velmi váží. Snažíme se být našim zákazníkům co nejblíže a jsem rád, že vám jedno z našich mnoha výdejních míst vyhovuje. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

07.05.2018

přijatelné ceny,zboží skladem

nevím

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu na CENY, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se soustředíme. Chceme nabídnout našim zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Máme 99% zboží skladem a proto i RYCHLOST DODÁNÍ je u nás samozřejmostí. Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

07.05.2018

Vše v pořádku, spokojeniost.

Krásný den, velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, s naším eshopem AlfaFit. Moc si toho vážíme :-) Děkujeme, že jste využila našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

07.05.2018 PM

Rychlé dodání Přehledné stránky

Dobré ráno PM, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za váš čas a vyplnění dotazníku. Předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Na PŘEHLEDNOSTI jsme zapracovali, avšak stále neusínáme na vavřínech a věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte nějaké novinky a vychytávky :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

07.05.2018 Maja

přehledný, rychlý nákup

Dobré ráno Májo, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za váš čas a vyplnění dotazníku. Předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Na PŘEHLEDNOSTI jsme zapracovali, avšak stále neusínáme na vavřínech a věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte nějaké novinky a vychytávky :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

07.05.2018

rychlé dodání zboží

Dobré ráno, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte naše ceny jako POZITIVNÍ a opět si vyberete kvalitní produkty z naší nabídky. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

06.05.2018 Iveta

Vse v poradku.

Dobré ráno Iveto, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval jak za vaši objednávku, tak čas věnovaný vyplnění dotazníku. O to víc mne těší, že se jedná o KLADNOU recenzi z vaší strany. Snažíme se vždy odvést profesionální práci a jsem proto rád, že máte s naším obchodem tu nejlepší zkušenost. Děkujeme a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

05.05.2018

Vše bez problémů, objednávka byla k vyzvednutí velmi rychle

Spokojenost.

Dobré ráno, děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a já doufám, že zavládla spokojenost i s vámi objednanými produkty. Zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ ihned předám našim skvělým skladníkům. Věřte mi, dávají si záležet, aby bylo zboží připraveno a odesláno co nejdříve. Dovolte mi poděkovat vám za vaši objednávku i čas, strávený vyplněním dotazníku. Přeji vám příjemný den a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

05.05.2018 Jaromír

Dobrý, odzkoušený, rychlý a spolehlivý eshop

Dobré ráno Jaromíre, moc si vaší chvály na náš e-shop AlfaFit vážíme a jsem rád, že jsme pro vás SPOLEHLIVÝM eshopem, který vám RYCHLE dodá vaši objednávku. Velmi si toho vážíme, nicméně neusneme na vavřínech a i nadále na sobě budeme pracovat :-) To mi věřte. Budu se těšít opět brzy naviděnou na našich stránkách a v případě dotazů či přání, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Přeji vám příjemné pondělí a pohodové prožití zítřejšího svátečního dne. Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

05.05.2018

Velice rychle vyřízení

Druhy den dodano,levne poštovné

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků včetně RYCHLOSTI vyřízení objednávky. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

04.05.2018

Kvalitní produkty

Spolehlivý obchod, spokojenost.

Dobré dopoledne, rád bych vám jménem společnost poděkoval za krásnou recenzi na naše služby, zejména pak KVALITNÍ PRODUKTY, které zmiňujete. Snažíme se neustále pracovat na šíři a kvalitě sortimentu tak, abychom vám dokázali nabídnout široký výběr možností při výběru, včetně atraktivních cen. Děkujeme za KLADNOU RECENZI a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

03.05.2018

Online chat. Popisy výrobku. Rychlé dodáni. Rychlá reakce obchodu+ochota.

u některých položek vyprodáno,dostupnost na dotaz.

Rychlá reakce obchodu+ okamžitá odpověd na dotaz v online chatu na stránkách obchodu.Nejlepší internetová lékarna.

Dobrý den, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za nádhernou recenzi :-) Právě kvůli vám, našim spokojeným zákazníkům se snažíme být maximálně dostupní, flexibilní a dobře zásobění. Děláme pro to maximum, nicméně občas se nám sejde velká objednávka a nestihneme včas doplnit zásoby :-) Právě proto u produktů, které nejsou dočasně skladem, uvádíme informaci o dostupnosti na dotaz, abychom vám mohli sdělit předpokládaný termín naskladnění. Přeji příjemný den, děkujeme za váš nákup a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

03.05.2018 Míša

Nákup proběhl v pohodě tak jako v každém jiném online obchodě. Jediný zádrhel byl v tom, že mi potvrzení o objednání přišlo normálně do pošty, ale oznámení o tom, že si můžu vyzvednout zboží mi skočilo do spamu. Všimla jsem si toho, až když mi začalo být divné, že se obchod tak dlouho neozývá a málem jsem prošvihla týdenní lhůtu pro vyzvednutí zboží.

Dobré dopoledne Míšo, jsem velmi rád, že jste s nákupem v našem eshopu spokojena a vše proběhlo k vaší spokojenosti. Co se týče nastavení e-mail klienta, tady bohužel jeho "rozmary" neovlivníme. S ohledem na neustále zpřísňování pravidel a upravování nastavení emailů ze strany poskytovalů se toto občas stane. I proto jsme tu pro vás na telefonu +420 220 570 220 nebo taktéž na online chatu, abychom zajistili případné drobnosti v průběhu objednávky a samozřejmě jsme tu pro vás kdykoliv :-) Můžete se na nás obrátit s dotazem či přáním, vždy se snažíme vyhovět. Ještě jednou děkuji za váš čas strávený s dotazníkem SPOKOJENOSTI a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.05.2018 Helena

Přehledný, dobře zásobený, spolehlivý.

Dobré ráno Heleno, moc si vážíme vaší recenze na náš e-shop AlfaFit.cz! Děkujeme vám za krásná slova a věřte mi, neusneme na vavřínech :-) Děláme maximum, abychom měli dostatečné zásoby a vše bylo přehledně seřazeno. nicméně i na tomto neustále pracujeme tak, aby byl nákup pro naše zákazníky přívětivý. Věřím, že až se zastavíte příště, bude u nás zase něco nového :-) Přeji vám příjemný den, spokojenost s produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

30.04.2018 Dana

Super rychlé vyřízení

Dobrý den Dano, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

28.04.2018 beruska

Cena rychlost dodání

Dobré ráno beruska, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Věřím, že i při další vaší návštěvě shledáte naše ceny jako POZITIVNÍ a opět si vyberete kvalitní produkty z naší nabídky. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

27.04.2018

Vše bylo naprosto v pořádku

Krásný podvečer přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás motorem do dalších dnů. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

24.04.2018

rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se naší společnosti AlfaFit.cz daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

23.04.2018

informace a doručení včas

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali naplnit vaše očekávání. V případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách a přeji pevné zdraví, klid a pohodu. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

23.04.2018 Kateřina Vašková

Velmi rychlé dodání, jsem velice spokojená.

Dobrý den paní Vašková, děkujeme Vám za krásnou recenzi na služby společnost AlfaFit. Ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

23.04.2018 Karel Novotný

Všechno zboží skladem a díky tomu fakt rychlé odeslání zboží.

Dobré ráno pane Novotný, děkujeme za krásnou recenzi na služby našeho eshopu AlfaFit.cz :-) Velmi si vážíme vašich slov i času, který jste věnoval vyplnění dotazníku. Snažíme se, abychom měli zboží neustále skladem a k dispozici pro naše zákazníky. Avšak pokud tomu tak není, vždy vás informujeme a snažíme se co nejdříve stavy doplnit ;-) Jsem rád, že si ceníte RYCHLOSTI a pochvalu ihned předám našim skladníkům. Budou velmi potěšení. Přeji vám krásný den, pevné zdraví a opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

23.04.2018

Rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek a jejich expedice. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup právě u nás :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

22.04.2018

Rychle

Dobré ráno, děkujeme vám za vaši objednávku a těší nás vaše KLADNÁ RECENZE. Jsem rád, že jsme RYCHLED odbavili vaši objednávku avšak neusneme na vavřínech. Aktuálně pracujeme na rozšíření našich služeb v oblasti DOPRAVY. S přáním krásného týdne a spokojenosti s vybranými produkty se za celý tým společnosti AlfaFit loučí a přeje krásný den, Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

22.04.2018

Rychlé vyřízení požadavků.

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás kdykoliv. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

21.04.2018

Výhod - výběr v klidu z domova. Nevýhoda - levnější cena navýšena o dopravné.

Dobré ráno, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za KLADNOU recenzi na naše služby. Jsem velmi rád, že jste zvolil nákup produktu právě u nás. Těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

20.04.2018 Karel

Přehled, rychlost, pohoda.

Dobré ráno Karle, moc děkujeme za krásnou recenzi, kterou hned zítra budu tlumočit celému týmu. Jsem rád, že si ceníte RYCHLOSTI i PŘEHLEDNOSTI... Nicméně neusneme na vavřínech a i nadále budeme pracovat na tom, abychom se neustále zdokonalovali :-) Díky moc za objednávku i čas, který jste věnoval vyplnění dotazníku a těším se naviděnou na naší stránce . Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

20.04.2018 Wagas

Vše v pohodě.

Krásné ráno přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

20.04.2018

doprava Českou poštou!

Dobré sobotní ráno vám přeji, jsem velmi rád, že napříč hodnocení České pošty jsme dosáhli 80% :-) Je to pro nás výzva do budoucnosti... Věřím, že příště už to bude za 100%. Uděláme pro to maximum. Co se týče dopravce, tady jeho kvality ani rychlost neovlivníme. Nicméně aktuálně pracujeme na nové formě dopravy, tudíž nás i nadále sledujte. Věřím, že vás potěší. Přeji hezký víkend a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

20.04.2018

přehlednost obchodu, rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a hned v pondělí předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

19.04.2018 Martina

rychle dodáno doručení v pořádku doporučila jsem i mamince a po objednání dostala do 2 dnů až do domu doporučuji, výrobky jsou výborné , jsem spokojena při dočerpání, budu využívat i nadále

rychlé zpracování objednávky, rychlé dodání, výborná cena, už zaznamenávám první výsledky při redukci váhy - doporučuji - budu využívat i nadále

Dobrý den Martino, vaše recenze na náš eshop AlfaFit.cz se čte tak krásně. Jelikož je pátek, předám vaše slova celému týmu až v pondělí, nicméně věřím, že budou nadšeni. Snažíme se vždy ke každému našemu zákazníkovi přistupovat osobně a proto se i vy neváhejte kdykoliv ozvat, ať už s přáním nebo dotazem. Jsem velmi rád, že byly vámi vybrané produkty doručeny v pořádku a co víc, že jste náš obchod i dále doporučila. To pro nás velmi znamená. Přeji vám příjemný závěr pracovního týdne a pohodový víkend. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

18.04.2018

Možnost odběru zboží z odběrného místa 7 dní v týdnu, rychlost vyřízení, kvalitní zboží

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků, ať už se jedná o konkrétní produkty či možnost odběru. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Těším se naviděnou na našich stránkách. Jsme tu pro vás. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

14.04.2018 Petr

Na e shopu, hodně slušný sortiment, rychlé dodání, objednával jsem po prvé a budu objednávat dál

Dobré ráno Petře, jsem velmi rád, že oceňujete náš sortiment a RYCHLOST DODÁNÍ... Co mě však těší nejvíce, že máte v plánu objednávat i nadále. Uděláme maximum, abychom i při dalších objednávkách naplnili vaše očekávání. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

13.04.2018 Lada

rychle dodaní,priznive ceny,velky výber

Krásný den Lado, velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, ať už zmiňujete VÝBĚR SLUŽEB či PŘÍZNIVÉ CENY. Co se týče rychlého dodání, děláme maximum, aby bylo zboží co nejdříve u vás :-) Děkujeme, že jste využila našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

13.04.2018

Spokojenost po všech stránkách, doporučuji.

Krásné ráno přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme a je pro nás závazkem do dalších dnů i měsíců. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

12.04.2018 Jindra

rychlost dodání

Dobrý den Jindro, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb v oblasti doručení objednávek. Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

09.04.2018

Mám nejlepší zkušenost s tímto obchodem.

Dobré ráno, jménem společnosti AlfaFit bych vám rád poděkoval jak za vaši objednávku, tak čas věnovaný vyplnění dotazníku. O to víc mne těší, že se jedná o KLADNOU recenzi z vaší strany. Snažíme se vždy odvést profesionální práci a jsem proto rád, že máte s naším obchodem tu nejlepší zkušenost. Děkujeme a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Za společnost AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce♥

07.04.2018

rychlé vyřízení objednávky, jen chyběla měrka

Dobré ráno přeji, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za váš čas věnovaný vyplnění dotazníku a vaši objednávku. Věřím, že příště už to dáme na 100% ;-) Nicméně moc děkujeme, vážíme si každé zpětné vazby od našich zákazníků a vždy potěší ta KLADNÁ, která je pro nás motorem do práce. Týmu skladníků poděkuji za RYCHLOST DODÁNÍ, jelikož právě oni jsou pilířem našich kvalitních služeb. Co se týče měrky, neváhejte nás kontaktovat na info@alfafit.cz - kolegyně ověří u výrobce a případně zajistí dodání s příští objednávkou. Bohužel nevím, v kterém produktu měrka nebyla. Zkuste ještě možná zkontrolovat obsah, zpravidla bývá měrka hluboko v produktu. Přeji vám příjemný den a budu se těšit naviděnou opět na našich stránkách. Za tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

06.04.2018 Renata

Levné produkty,rychlé dodání

Dobrý den Renato, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu na CENY, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Chceme nabídnout našim zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Máme 99% zboží skladem a proto i RYCHLOST DODÁNÍ je u nás samozřejmostí. Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

06.04.2018 Jang

rychlá komunikace kvalitně zabaleno přehledný výběr

Objednávám nepravidelně, ale vždy nejdu co mi vyhovuje.

Dobrý den Jang, velmi si vážíme, že jste naším zákazníkem. Těší mne, že u nás vždy najdete něco, co vám vyhovuje a dokážeme tak uspokojit vaši poptávku po kvalitních produktech, ať už z řad sportovní výživy, tak doplňků stravy. Já osobně se budu těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. S přáním krásné neděle za společnost AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

06.04.2018

kontakt vynikající

Zboží nedorazilo po vzájemné dohodě - kontakt obchodu vynikající - požadovaný objem nebyl momentálně k disposici, nabídnuto jiné řešení

Dobrý den, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI, ač jsme nedokázali naplnit vaše očekávání ohledně počtu kusů. Vždy se snažíme vyhovět požadavkům našich zákazníků. Jsem velmi rád, že jsme dokázali najít společnou řeč a v případě dalších dotazů či přání se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Jsme tu pro vás. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

05.04.2018 Viiny

cena rychlost odeslání přehled webu

Dobré ráno Viiny, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za vaši recenzi, které si velmi vážíme. Doufám, že příště to bude již za 100% :-) Uděláme pro to maximum. Těší mne a předám našemu obchodnímu týmu pochvalu na CENY, které hodnotíte kladně. Osobně mne velmi těší spokojenost s přehledností webu, nicméně na jeho kvalitě neustále pracujeme, včetně kvality informací. Přeji vám příjemný den a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Za celý tým společnosti AlfaFit Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

04.04.2018

Dobrý výběr za dobré ceny.

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celému obchodnímu týmu vaši pochvalu za ŠÍŘI SORTIMENTU, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Stejně tak i naše DOBRÉ CENY, pokusíme se udržet i do budoucna a doufám, že i při příštích objednávkách bude spokojenost... Dovolte mi popřát vám krásný den, klid a pohodu a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.04.2018 VERA

Rychle dodani,dobra zkusenost Dodani primo do ruky

Dobré ráno Vero, děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a já doufám, že jste spokojena i s vámi objednanými produkty. Zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ ihned předám našim skvělým skladníkům. Dovolte mi poděkovat vám za vaši objednávku i čas, strávený vyplněním dotazníku. Přeji vám příjemný den a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

02.04.2018 Standa

rychlost vyřízení do 24 hod od objednání bylo na poště velice vstřícný přístup operátorky obchodu

Dobré ráno Stando, jsem velmi rád, že jste byl spokojen s našimi službami a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Vělmi mne těší, že jste byl spokojen s RYCHLOSTÍ DODÁNÍ a oceňujete náš přístup k našim zákazníkům. Věřím, že budete s produkty spokojen. Přeji vám pevné zdraví a pohodový den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

01.04.2018 Simona

Velký výběr, super ceny, bleskové dodání

Krásný den Simono, velmi mne těší vaše SPOKOJENOST s našimi službami, ať už zmiňujete VÝBĚR SLUŽEB či SUPER CENY. Co se týče bleskového dodání, děláme maximum, aby bylo zboží co nejdříve u vás :-) Děkujeme, že jste využila našich služeb a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách. Přeji vám příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

30.03.2018 miki

Dobré ceny rychle dodání dobrá a rychlá komunikace doporučuji

Dobré ráno miki, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby. Osobně mne velmi těší, že si ceníte naší RYCHLOSTI dodání a DOBRÝCH CEN. Děkujeme, že doporučujete naše služby. Jelikož máme skladem 99% zboží, stačí jen zabalit a zboží frčí k vám ;-) Dovolte mi ještě jednou poděkovat vám za vaši objednávku a budu se těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním krásného dne a pevného zdraví, Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

29.03.2018 Žofina

Rychlost a preciznost

Dobrý den Žofino, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Co se týče PRECIZNOSTI, děláme maximum, abychom naplnili očekávání našich zákazníků a jsem rád, že se nám to daří... Naším cílem je, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

29.03.2018

Rychlost dodání

Takhle nějak by to mělo vypadat, jeden den objednáte, druhý den vyzvednete, rychle, stručně, jasně, děkuji.

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

29.03.2018

přehledný, kvalitní komunikace, rychlé doručení

Dobré ráno přeji, děkujeme vám za krásné hodnocení našich služeb, kdy 100% je pro nás zárukou, že děláme svou práci na vysoké úrovni vůči našim zákazníkům... Těší mne, že považujete náš e-shop za PŘEHLEDNÝ, jelikož minulý rok doznal změn, které jej doufáme přiblížily našim zákazníkům. Zmínka o KVALITNÍ KOMUNIKACI je pro mne skvělou zprávou, jelikož právě tuto složku mám u nás na starosti. Stále platí, že se na nás můžete kdykoliv obrátit s přáním či dotazem. Vaši pochvalu na RYCHLOST předám hned skladníkům, protože to právě oni jsou pilířem naší práce. Děkuji vám ještě jednou za vaši objednávku a věřím, že se opět brzy setkáme na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

28.03.2018 Iva

rychlost

Dobrý den Ivo, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Doufám, že jste si užila Velikonoce ve zdraví a nyní vás čekají příjemné dny plné sluníčka. Ještě dnes předám celé expedici vaši pochvalu za RYCHLOST dodání, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Dovolte mi popřát vám krásný den, spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

27.03.2018

Super rýchla komunikácia Kvalitný tovar

Dobré ráno, moc děkujeme za KLADNOU RECENZI na naše služby a přejeme vám pohodový velikonoční čas. Osobně mne velmi těší, že si ceníte naší rychlosti a KVALITY nabídky produktů. Naši skladníci dělají maximum při ochraně zboží na cestě k vám a snaží se produkty maximálně zajistit. A jelikož máme skladem 99% zboží, stačí jen zabalit a zboží může putovat na místo určení ;-) Dovolte mi ještě jednou poděkovat vám za vaši objednávku a budu se těšit naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S přáním krásného dne a pevného zdraví, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

26.03.2018 Veveřička

Včas doručeno až do domu

Dobré ráno Veveřičko, děkujeme moc za pochvalu našich služeb. Velmi si toho ceníme a vaši zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ předám našemu týmu skladníků. Budou velmi potěšení! Přeji vám příjemný den, spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

26.03.2018 Mima

Rychle dodanie...poradca...super

Dobré ráno Mimo, velmi si vážíme vaší recenze a jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena, a to včetně RYCHLOSTI DODÁNÍ a služeb našeho týmu poradců na téma sport a zdraví. Neustále se snažíme naše služby zlepšovat a dělat tak nákup pro naše zákazníky příjemnější. Děkujeme vám za vaši objednávku a důvěru. Věřím, že i příště se nám ji podaří naplnit. S pozdravem za celý tým společnost AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

26.03.2018 Iveta

Dobrá komunikace, cena výrobku a rychlé dodání. Obchod hodnotím velmi kladně.

Dobrý den přeji, děkujeme Vám za krásnou recenzi. Osobně mne velmi těší pochvala komunikace vůči zákazníkům, kterou mám na starosti já :-) Snažím se, aby vše probíhalo hladce a v příjemném prostředí, ať už přes mail, telefon nebo na online chatu. Naše obchodní oddělení zcela jistě zaujme zmínka DOBRÝCH CEN, jelikož každý den kontrolujeme ceny stovek produktů a snažíme se je držet na příjemné hladině pro vás, naše zákazníky. Služby, které nabízíme, garantujeme a proto jsem rád, že právě tyto body vyzdvihujete v hodnocení služeb. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

26.03.2018

rychlost,cena

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za čas, který byl věnovaný vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme, protože zpětná vazba od našich zákazníků je velmi důležitá. O to víc, když je KLADNÁ. Ještě dnes předám celé expedici vaši pochvalu za RYCHLOST dodání, přičemž je to právě jeden z bodů, na který se velmi soustředíme. Jsem rád, že se nám daří naplnit očekávání zákazníků. Dovolte mi popřát vám krásný den, spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se těšit brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

26.03.2018 Jana

Dobré ceny Levná doprava Rychlá dodací lhuta

Nic

Dobrý den přeji, děkujeme Vám za krásnou recenzi a předám celému týmu skladníků ještě dnes vaši velkou pochvalu na RYCHLOST :-) Naše obchodní oddělení zcela jistě zaujme zmínka DOBRÝCH CEN, jelikož každý den kontrolujeme ceny stovek produktů a snažíme se je držet na příjemné hladině pro vás, naše zákazníky. Služby, které nabízíme, garantujeme a proto jsem rád, že právě tyto body vyzdvihujete v hodnocení služeb. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

26.03.2018

Urychlení

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a ještě dnes předám celému týmu skladníků vaši pochvalu na RYCHLOST našich služeb včetně dodání až k vám :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách, aby náš zákazník odcházel spokojen a těšil se na další nákup. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

25.03.2018

Byla jsem spokojená

Krásné ráno přeji, děkujeme za KLADNOU RECENZI na náš e-shop AlfaFit.cz, které si velmi vážíme. Jsem rád, že se nám podařilo naplnit vaše očekávání. Doufám, že i při příštích objednávkách vás nezklameme. Samozřejmě jsme tu stále pro vás. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

25.03.2018 Jana Mullerova

Siroky vyber sortimentu Skvele ceny Rychle dodani

doporučuji

Krásné ráno přeji Jano, dovolte mi vám poděkovat za čas, který byl věnován vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme a co víc, vaše recenze pro nás vyzněla skvěle. Velmi mne to těší. Snažíme se přizpůsobit našim zákazníkům naše služby tak, aby odcházeli vždy spokojeni. Ať už se jedná o RYCHLOST DODÁNÍ nebo CENY. Na šíři sortimentu neustále pracujeme a proto nás i nadále sledujte :-) Zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ předám skladníkům, zcela jistě je to potěší. Na našem obchodním oddělení předám pochvalu za DOBRÉ CENY. Dovolte mi popřát vám krásný den a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

23.03.2018

Rychlé dodání

Dobrý den, děkujeme Vám za krásnou recenzi a předám celému týmu skladníků ještě dnes vaši velkou pochvalu na RYCHLOST :-) Velmi mne těší, že se nám daří expedovat objednávky našich zákazníků v co nejkratším možném čase. Vždy pro to děláme vše, co je v našich silách. Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

22.03.2018 Natálie

Objednala jsem si něco co neměli, takže okamžitě paní psala že nemají a jestli chci něco jiného. Super komunikace

Dobrý den Natálie, předně bych vám rád poděkoval za vaši recenzi, která mne osobně velmi těší. Snažíme se držet optimální skladové zásoby tak, abychom dokázali vykrýt všechny objednávky. Ještě jednou se omlouvám za nedostupnost produktu, nicméně při zvýšeném zájmu, který neočekáváme, se to někdy stane. Děkuji za pochopení a zapracujeme na tom, aby se to při příštím nákupu neopakovalo. Děkujeme za objednávku a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

21.03.2018

Osobni odber zdarma Siroky sortiment Nizke ceny Rychle pripraveni objednavky

Krásné ráno přeji, dovolte mi vám poděkovat za čas, který byl věnován vyplnění dotazníku. Velmi si toho vážíme a co víc, vaše recenze pro nás vyzněla skvěle. Velmi mne to těší. Snažíme se přizpůsobit našim zákazníkům naše služby tak, aby odcházeli vždy spokojeni. Na šíři sortimentu neustále pracujeme a proto nás i nadále sledujte :-) Zprávu ohledně RYCHLOSTI DODÁNÍ předám skladníkům, zcela jistě je to potěší. Dovolte mi popřát vám krásný den a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

21.03.2018 JaK

Rychlost,cena+cena poštovného

Dobrý den JaK, velmi si vážíme nejen vaší objednávky, ale taktéž času, který byl věnován vyplnění dotazníku spokojenosti. Omlouvám se za pozdější reakci, nicméně systém odpovědí byl delší dobu nefunkční. Je pro nás důležité znát váš názor a ceníme si zpětné vazby. Zejména pak potěší, když je KLADNÁ, nicméně neusneme na vavřínech, to slibuji. Budeme se snažit, abychom i příště naplnili očekávání ohledně RYCHLOSTI a přívětivé CENY. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

21.03.2018 Jiří Navrátil Praha 4

Výdejna je ve vinárně, - 100% praktické

Super obchod

Dobrý den Jiří, velmi mne těší, že máte rád naši výdejnu ve vinotéce :-) Doufám, že budete spokojen jak s vámi vybranými produkty, tak vínkem z vinotéky. Přeji pevné zdaví a příjemný den. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

20.03.2018 Helena

Dobrá komunikace, veliký výběr, rychlé dodání. Zboží, které jsem nesehnala jinde, mi poslali téměř druhý den,i když jsem původně měla čekat až ho naskladní. Absolutní spokojenost. Nakupuji zde pravidelně.

Dobrý den Heleno, předně se chci omluvit za pozdější reakci na vaše krásné hodnocení, ale systém delší dobu nefungoval. Chci vám poděkovat za vaši KLADNOU RECENZI, kde si ceníte naší komunikace, VÝBĚRU a RYCHLOSTI DODÁNÍ. Snažíme se, aby byl každý z našich zákazníků maximálně spokojen. Ceníme si proto zpětné vazby, ať už je kladní či nikoliv, abychom mohli naše služby neustále zlepšovat. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a přeji pevné zdraví. Tomáš, váš zákaznický poradce společnosti AlfaFit♥

20.03.2018 Ivča

rychlé vyřízení objednávky možnost zaslat na poštu

Dobrý den Ivčo, velmi si vážíme nejen vaší objednávky, ale taktéž času, který byl věnován vyplnění dotazníku spokojenosti. Omlouvám se za pozdější reakci, nicméně systém odpovědí byl delší dobu nefunkční. Je pro nás důležité znát váš názor a ceníme si zpětné vazby. Zejména pak potěší, když je KLADNÁ, nicméně neusneme na vavřínech, to slibuji. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

19.03.2018 pavel

Bez problémů

Dobrý den Pavle, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za vaši krásnou recenzi, kde si chválite zkušenost s naším obchodem. Velmi mne to těší a hned v pondělí předám zprávu celému týmu! Budou nadšení, protože recenze, kde jsme chválení, to je balzám na duši a motor do práce! Děláme to přece pro vás, naše zákazníky... Přeji vám nejen pevné zdraví, ale i pohodový víkend a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

19.03.2018 Zumi

Dobrá cena produktov

Nedá sa platiť kartou

Super obchod,odporúčam. Dobrá komunikácia.

Dobrý den přeji Zumi, děkujeme Vám za krásnou recenzi a předám vaše slova celému obchodnímu týmu, protože si ceníte naší dobré ceny PRODUKTŮ :-) Přeji Vám spokojenost s vámi vybranými produkty a věřím, že se opět setkáme na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Ještě zmínka o platbě kartou - s ohledem na poplatky a procesy bychom byli nuceni při zavedení produkty zdražit, což rozhodně není naším cílem. Proto nabízíme ALTERNATIVU v podobě platby převodem. Pevné zdraví, klid a pohodu přeje Tomáš, Váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit♥

19.03.2018

Jsem velmi spokojena. Rychlé dodání.

Dobré ráno, velmi si vážíme nejen vaší objednávky, ale taktéž času, který byl věnován vyplnění dotazníku spokojenosti. Je pro nás důležité znát váš názor a ceníme si zpětné vazby. Zejména pak potěší, když je KLADNÁ, nicméně neusneme na vavřínech, to slibuji. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.03.2018 Radhys

prehledny rychle dodani

Dobré ráno přeji Radhys, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým. Velmi si vážíme vaší zpětné vazby na náš eshop a služby s ním spojené. Snažíme se vždy odvést práci na maximum, tedy i jak zmiňujete RYCHLE a SPOLEHLIVĚ. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit

18.03.2018 Atekram

Příznivé ceny, vždy velmi rychle připraveno k vyzvednutí!!!

Dobré ráno Atekram, velmi si vážíme nejen vaší objednávky, ale taktéž času, který byl věnován vyplnění dotazníku spokojenosti. Je pro nás důležité znát váš názor a ceníme si zpětné vazby. Zejména pak potěší, když je KLADNÁ, nicméně neusneme na vavřínech, to slibuji. Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradc za společnost AlfaFit ♥

18.03.2018 MonikaČ

Přehledný obchod Dobré ceny

Dobré ráno, vaše recenze se krásně čte. Na přehlednosti a KVALITĚ webu neustále pracujeme a snažíme se jej přizpůsobit vám. Proto si ceníme vaší zpětné vazby a doufám, že až se opět zastavíte, objevíte nový produkt či funkci;-) Co se týče DOBRÝCH CEN, tady patří dík našemu obchodnímu oddělení, které neustále pečuje o náš sortiment a dostupnost. Upřímně, snažíme se mít všechny produkty skladem. Doufám, že i příště najdete to své a já se budu těšit opět naviděnou na našich stránkách. Přeji vám příjemný víkend plný klidu a pohody. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

18.03.2018

rychle,spolehlivě

Dobré ráno vám přeji, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým. Velmi si vážíme vaší zpětné vazby na náš eshop. Snažíme se vždy odvést práci na maximum, a to nejen RYCHLE, KVALITNĚ a SPOLEHLIVĚ, což jsou naše cíle, které máme nastavené jako jedny z mnoha vůči našim zákazníkům, ale taktéž pečlivě a s individuálním přístupem ke každému. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

17.03.2018

spolehlivost, rychlost

Dobré ráno, dovolte mi Vám poděkovat za celý náš tým. Děkujeme, že nám potvrzujete, že svou práci děláme dobře. RYCHLE, KVALITNĚ a SPOLEHLIVĚ, to jsou naše cíle, které máme nastavené jako jedny z mnoha vůči našim zákazníkům. Doufám, že i příště se na nás s důvěrou obrátite a my ji nezklameme. Uděláme pro to maximum, ostatně, jako vždy. Přeji Vám spokojenost i s Vámi vybranými produkty, pevné zdraví a pohodu. Děkuji za Váš čas věnovaný dotazníku a budu se těšit opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

17.03.2018 Jitka

rychlost, dobrá komunikace

Dobré nedělní ráno přeji, rád bych vám poděkoval za krásnou recenzi a plný počet hvězd. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že RYCHLOST DODÁNÍ je u nás z vašeho pohledu na vysoké úrovni. Ostatně, snažíme se pro to dělat maximum, aby bylo zboží nejpozději do 2 pracovních dnů u vás. Věřte mi, celý náš tým dělá maximum pro Vaši spokojenost a jsem šťastný, že i vaše recenze se nese v pozitivním duchu. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, naplníme opět vaše očekávání. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového dne a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, váš zákaznický poradce

17.03.2018

Prehledne stranky e-shopu Rychle vyrizeni a odeslani

Dobré ráno, rád bych vám jménem naší společnosti AlfaFit poděkoval za vaši objednávu i čas věnovaný vyplnění dotazníku spokojenosti. Velmi nás těší, že se vám líbí náš design a přehlednost stránek, na kterých každý den pracujeme tak, aby byly přívětivé pro naše zákazníky i návštěvníky. Zprávu o rychlosti dodání předám týmu skladníků, kteří se o zásilky starají s maximální péči. Děkuji ještě jednou za celý tým společnosti AlfaFit a přeji krásnou neděli. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

16.03.2018

Rychlost dodání, nákup z pohodlí domova, zboží ještě nevyzkoušeno....

Dobré dopoledne přeji, děkujeme za KLADNOU recenzi a doporučení našeho e-shopu, včetně zmínění naší RYCHLOSTI DODÁNÍ. Velmi si toho vážíme a je to pro nás závazkem i do dalších dnů a let. Na sortimentu a jeho šíři neustále pracujeme a věřím, že při přiští návštěvě opět najdete nějakou novinku, která bude stát za vyzkoušení ;-) Věřím, že i s vámi vybraným produktem bude spokojenost a opět se, až přijde čas, obrátíte s důvěrnou na náš servis. Věřím, že nám zůstanete naklonění i při dalších objednávkách na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

16.03.2018

rychlost

Dobré ráno přeji, děkujeme vám za KLADNOU recenzi a čas, který byl věnován vyplnění dotazníku. Zpětná vazba je pro nás nesmírně důležitá a jsem rád, že je kladně vnímána naše RYCHLOST DODÁNÍ. Na dodání a skladu neustále pracujeme a snažíme se vyhovět našim zákazníkům. Předám vaši recenzi celému týmu a ještě jednou děkuji. Přeji vám příjemný den, pevné zdraví a naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S pozdravem za celý tým, Tomáš, váš zákaznický poradce

15.03.2018 Alča

S tímto obchodem máme nejlepší zkušenost. Objednané zboží přijde ve velmi krátké době a v pořádku.

Dobré sobotní dopoledne Alčo, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit poděkoval za vaši krásnou recenzi, kde si chválite zkušenost s naším obchodem. Velmi mne to těší a hned v pondělí předám zprávu celému týmu! Budou nadšení, protože recenze, kde jsme chválení, to je balzám na duši a motor do práce! Děláme to přece pro vás, naše zákazníky... Přeji vám nejen pevné zdraví, ale i pohodový víkend a těším se opět brzy naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

12.03.2018 boldim

ráda zde nakupuji, nabízejí se tu kvalitní výrobky např. firmy JUST, tu mám osvědčenou

Dobré ráno boldim, moc děkujeme za krásné hodnocení, kterého si vážíme. Snažíme se nabízet široké portfolio produktů na přírodní bázi tak, abychom uspokojili potřeby našich zákazníků a věřím, že se nám to daří. Dovolte mi popřát vám spokojenost, pevné zdraví a těším se opět naviděnou na našich stránkách. Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

12.03.2018

rychlé dodání výrobku

Dobré dopoledne, rád bych vám poděkovalza krásnou recenzi a plný počet hvězd. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že RYCHLOST DODÁNÍ je u nás z vašeho pohledu na vysoké úrovni. Ostatně, snažíme se pro to dělat maximum, aby bylo zboží nejpozději do 2 pracovních dnů u vás. Věřte mi, celý náš tým dělá maximum pro Vaši spokojenost a jsem šťastný, že i vaše recenze se nese v pozitivním duchu. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, naplníme opět vaše očekávání. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového dne a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, váš zákaznický poradce

12.03.2018

široká nabídka, rychlost vyřízení

Dobré dopoledne přeji, děkujeme za KLADNOU recenzi a doporučení našeho e-shopu. Velmi si toho vážíme a je to pro nás závazkem. Na sortimentu a jeho šíři neustále pracujeme a věřím, že při přiští návštěvě opět najdete nějakou novinku, která bude stát za vyzkoušení ;-) Věřím, že nám zůstanete naklonění i při dalších objednávkách na našem e-shopu https://eshop.alfafit.cz/ Za celý tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

12.03.2018 Hanka

Jsem velmi spokojena-rychlé dodání zboží.

Dobré den Hanko, děkuji jménem společnosti za vaši KLADNOU recenzi na naše služby. Každý den se věnujeme stovkám objednávek, vynakládáme úsilí a děláme maximum pro to, abychom dokázali naplnit očekávání našich zákazníků nejen z hlediska RYCHLOSTI DODÁNÍ, ale taktéž kvalit výrobků a příjemných cen. Děkuji, že svými slovy potvrzujete naše úsilí a věřím, že až přijde ten pravý čas, opět se na nás s důvěrou obrátíte. Těším se naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ Tomáš, váš zákaznický poradce za společnost AlfaFit ♥

11.03.2018 Luboš

Rychlé a spolehlivé dodání.

Nevím o ničem

Dobré dopoledne Luboši, předně velmi děkuji za krásnou recenzi. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že RYCHLOST DODÁNÍ je u nás z vašeho pohledu na vysoké úrovni. Spolehlivost je pro nás základem naší práce. Na té stavíme kvalitu našich služeb a proto děkuji za to. Věřte mi, celý náš tým dělá maximum pro Vaši spokojenost a jsem šťastný, že i vaše recenze se nese v pozitivním duchu. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, naplníme opět vaše očekávání. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového dne a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, váš zákaznický poradce

10.03.2018 Helena

rychle dodání

doporučuji tento obchod

Dobré ráno Heleno, rád bych vám jménem společnosti AlfaFit od srdce poděkoval za krásnou recenzi. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že RYCHLOST DODÁNÍ je u vás tak ceněna. Věřte mi, celý náš tým skladníků dělá maximum pro Vaši spokojenost a jsem šťastný, že i vaše recenze se nese v pozitivním duchu. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, naplníme opět vaše očekávání. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového dne a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

10.03.2018 Ondřej Kazda

rychlost vyřízení objednávky

Dobré ráno Ondřeji, předně velmi děkuji za krásnou recenzi. Čte se mi to velmi krásně a jsem velmi rád, že RYCHLOST DODÁNÍ je u nás z vašeho pohledu na vysoké úrovni. Věřte mi, celý náš tým dělá maximum pro Vaši spokojenost a jsem šťastný, že i vaše recenze se nese v pozitivním duchu. Doufám, že až se k nám na stránky vrátíte, naplníme opět vaše očekávání. Dovolte mi popřát Vám pevné zdraví, pohodový vstup do nového dne a opět brzy naviděnou na stránkách https://eshop.alfafit.cz/ se těší Tomáš, váš zákaznický poradce ♥

10.03.2018

vše bez jediného problému, rychle.

Dobré ráno a krásný den přeji, předně děkujeme za Vaši objednávku a osobně mne velmi těší Vaše zpětná vazba a čas, který byl věnován dotazníku. Věřte mi, každá dobrá zpráva je pro nás impulsem do naší práce, proto je mi potěšením, že mohu celému týmu předat POCHVALU právě od Vás. Děláme vše pro to, aby bylo zboží co nejdříve u svého příjemce, pečlivě zabalené a v pořádku. Snažíme se o osobní přístup a věřím, že se nám to daří ;-) Přeji Vám i celé rodině pevné zdraví a spokojenost s vybranými produkty. Za tým společnosti AlfaFit, Tomáš, váš zákaznický poradce

09.03.2018 Jíra

Doručeno do druhého dne Rozumná cena

Dobré ráno přeji Jíro, děkujeme vám za KLADNOU recenzi a čas, který byl věnován vyplnění dotazníku. Zpětná vazba je pro nás nesmírně důležitá a jsem rád, že byla vyřčena slova jako RYCHLOST a ROZUMNÁ CENA. Byly jmenovány 2 z našich mnoha bodů, na kterých neustále pracujeme a snažíme se vyhovět našim zákazníkům. Předám vaši recenzi celému týmu a ještě jednou děkuji. Přeji vám příjemný den, pevné zdraví a naviděnou na našich stránkách https://eshop.alfafit.cz/ S pozdravem za celý tým, Tomáš, váš zákaznický poradce

Proč nakoupit u nás

Proč nakoupit v našem internetovém obchodě?

Spolehlivý eshop

Bleskové vyřízení

Nad 3000 Kč dovoz zdarma

Výdejní místa v ČR i SK

Ověřeno zákazníky

Kde nás najdete?

Přejete si zasílat novinky mailem ?
Loga

Podléháme kontrole těchto institucí

SZPI    ČOI 

Alfafit

Copyright (c) 2009 - 2018 AlfaFIT s. r. o.
All Rights Reserved. www.alfafit.cz

Kontakt

tel./fax: +420 220 570 220
 e-mail: info@alfafit.cz

Copyright © eshop.alfafit.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© eshop.alfafit.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace